BANNER3
BANNER2
AC8A4BF56B8647DAD629062D03B990E0
Halo, ayo konsultasi produk!

Sugeng rawuh ing perusahaan kita

Jinzhou Haixin Metal Materials Co., Ltd. didegaké ing 19 Apr 2012. Kita minangka perusahaan sing nggawe produksi bahan logam. Produk dipérang dadi 2 klompok: produksi paduan aluminium, bubuk titanium, tablet titanium. Senyawa logam kemurnian dhuwur, karbida, nitrida, borida, silisida, bahan logam fase MAX. Lsp

kasus kita

acara studi kasus kita

  • Haixin was rated as a growth and progress enterprise by Taihe District Government in 2018
    Haixin dianggep minangka perusahaan pertumbuhan lan kemajuan dening Pamrentah Kabupaten Taihe ing taun 2018
  • In 2019, Rusal technical delegation came to our company for inspection and audition
    Ing taun 2019, delegasi teknis Rusal teka ing perusahaan kanggo inspeksi lan audisi
  • Chiefs of Taihe District Science and Technology Bureau and School of materials of Liaoning University of technology came to our company for investigation
    Kepala Biro Ilmu lan Teknologi Kabupaten Taihe lan Sekolah bahan Universitas Teknologi Liaoning teka ing perusahaan kita kanggo diselidiki

produk kita

Produk kita njamin kualitas

  • 0+

    Asil nuduhake manawa derajat paduan materi fase Max luwih saka 98,5 dening XRD

  • 0+

    Perusahaan kasebut kerja sama karo 43 perusahaan militer lan unit sing ngrancang proyek militer

  • +

    Perusahaan kasebut duwe kekuwatan teknis sing kuat lan 20 personel R&D

  • 0

    Produk R&D independen perusahaan macem-macem, luwih saka 70 jinis

Kekuwatan kita

Layanan pelanggan, kepuasan pelanggan

Informasi paling anyar

Haixin Metal wis sukses nggawe tantalum karbida kanthi ukuran partikel laser kurang saka 3 mikron
Materi hexaborate silikon Haixin dilebokake ing produksi bahan ing Pasar material internasional
Logam Haixin ngenalake diffractometer sinar-X paling maju ing China
Hidrida titanium kemurnian dhuwur disedhiyakake kanthi rega paling murah ing Pasar Haixin
Perusahaan kasebut diajak ngunjungi Pusat Inspeksi Negara Bagian Jinzhou, pusat sertifikasi inspeksi lan pengujian
ndeleng liyane