211Aluminum karbida titanium, Ti2AlC

Halo, ayo konsultasi produk!

211Aluminum karbida titanium, Ti2AlC

Materi fase MAX minangka jinis keramik konduktif anyar sing umume dikonsep. Formula kimia dhasar yaiku M (n + I) Axn. A: elemen klompok utama Ill A lan VA X: nitrogen kartor.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

>> Pambuka Prtoduct

COA
Materi fase MAX minangka jinis keramik konduktif anyar sing umume dikonsep. Formula kimia dhasar yaiku M (n + I) Axn. A: elemen grup utama Ill A lan VA X: nitrogen kartor. Struktur kristal berlapis nano unik saka bahan fase MAX ndadekake bisa nggabungake sifat logam lan keramik sing apik banget, kayata konduktivitas sing dhuwur, resistensi hightemperature, resistensi oksidasi, resistansi korosi radiasi, ete. Saiki, thukul jinis ginjel wis digunakake ing narlion, biosensor, skrining ion, baterai ion katalisislithium, supercapacitor, keramik suhu dhuwur lan akeh lapangan liyane.

Formula molekul  Ti2 AIC
Kode CAS  12537-81-4e
Katrangan  bubuk werno abu-abu-ireng
Titik lebur  2000 t
Bobot molekul  195 .7
NGGUNAKAN  Bahan keramik khusus maksimal, bahan elektronik, bahan sikat materialelektroda struktural suhu dhuwur, bahan antikorosi kimia lan bahan pemanas suhu dhuwur

>> COA

COA

>> XRD

COA
COA
COA
COA

>> Sertifikat Ukuran

COA

>> Data sing gegandhengan

Titanium-aluminium karbida (TI-Al karbida) minangka jinis keramik struktur telung lapis anyar, sing wis akeh digatekake para ilmuwan material lan ahli fisika amarga sifat-sifat sing khas.
Titanium aluminium karbida (Ti2AlC) kalebu sistem kristal heksagonal, lan nduweni karakteristik logam lan keramik: nduweni konduktivitas lan konduksi panas sing padha karo logam, nanging uga duwe modulus elastis sing padha lan sifat mekanik suhu dhuwur banget kaya keramik , kanthi konduktivitas sing apik lan kemampuan konduksi panas, modulus elastis tinggi lan kekerasan Vickers sing kurang, lan kemampuan resistensi kerusakan sing apik.

Bisa mesin ing suhu kamar lan ngasilake deformasi plastik ing suhu dhuwur. Uga stabilitas suhu dhuwur lan resistensi oksidasi sing apik. Uga duwe resistensi kejut termal sing apik, resistensi kerusakan lan tahan korosi kimia sing apik banget.
Keramik fase MAX (kalebu Ti3SiC2, Ti2AlC, lsp) minangka jinis keramik konduktif sing bisa diproses anyar. Keramik iki ngemot luwih saka sewidak karbida ternary utawa nitrida. M tegese unsur logam ngarep klompok transisi; A nggambarake unsur klompok utama, umume unsur klompok katelu lan klompok papat; X kanggo karbon utawa nitrogen. Ti3SiC2 paling ditliti. Ti3SiC2 sukses disintesis kanthi panas nalika taun 1996 dening Profesor Barsoum M saka Universitas Drexel ing Amerika Serikat lan ditemokake properti sing apik banget. Amarga struktur kristal berlapis nanometer sing unik, bahan keramik jinis iki nduweni sifat resistensi oksidasi, pelumasan awake, fraktur dhuwur, kenceng ing suhu ruangan lan konduktivitas. Materi jenis iki bisa digunakake kanthi akeh minangka bahan struktural suhu dhuwur, bahan sikat elektroda, bahan antikorrosif kimia lan elemen pemanas suhu dhuwur. Produk kasebut umume digunakake kanggo lapisan suhu dhuwur, prekursor MXene, keramik pelumas diri konduktif, baterai lithium ion, supercapacitor, katalisis elektrokimia.

Parameter teknis Ti2AlC:

barang paramèter
 mekanikproperti kekuatan kompresi (MPa) 764
kekuatan mlengkung (MPa) 375 ± 15
putus asa (MPa ?? m1 / 2) 7.2
Atose vickers (GPa) 3.5
Modulus enom (GPa) 297
listrikproperti Konduktivitas tunggal (× 106S ?? m ﹣ 1) 2.9 (25 ℃)
0,85 (800 ℃)
koefisien resistensi suhu (× 10﹣3K ﹣ 1) 3.1
termalsifat-sifat koefisien ekspansi termal ekspansiitas panas (× 10﹣6K ﹣ 1) 9.0
kapasitas panas (J ?? mol ﹣ 1 ?? K ﹣ 1) -
konduktivitas panas (W ?? m ﹣ 1 ?? K ﹣ 1) -
tahan kejut termal Apik wae
stabilitas suhu dhuwur Apik wae

COA
COA


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita