211Niobium Aluminium Carbide, Nb2AlC

Halo, ayo konsultasi produk!

211Niobium Aluminium Carbide, Nb2AlC

panyimpenan energi, katalisis, kimia analitis, mekanika, adsorpsi, biologi, mikroelektronika, sensor, lsp. bubuk keramik Nb2AlC bisa digunakake ing bidang penerbangan, aerospace, industri elektronik lan industri nuklir.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

>> Pambuka Prtoduct

COA

>> COA

COA

>> XRD

COA

>> Sertifikat Ukuran

COA

>> Data sing gegandhengan

Jeneng: Nb2AlC

Ukuran: 1-5 um
Kinerja produk: kemurnian dhuwur lan kinerja elektrokimia sing apik banget
Kemurnian: 99%
Kondisi panyimpenan: garing ing suhu kamar
Proses: perawatan HF utawa perawatan HCl + LiF
Rincian: Bahan kaya organ, terukir asam hidrofluorat.
Aplikasi: panyimpenan energi, katalisis, kimia analitik, mekanika, adsorpsi, biologi, mikroelektronika, sensor, lsp. Bubuk keramik Nb2AlC bisa digunakake ing bidang penerbangan, aerospace, industri elektronik lan industri nuklir.
Karbon aluminisasi Niobium (Nb2AlC) minangka anggota anyar keramik laminasi ternary, kaluwihan komprehensif saka logam lan keramik kanthi kekerasan sing kurang, proses mekanik, modulus dhuwur, kekuatan dhuwur, toleransi karusakan sing apik banget lan resistensi kejut termal, konduktivitas listrik sing dhuwur lan termal konduktivitas, sing luwih penting yaiku karbon aluminisasi niobium nduweni sifat mekanik suhu tinggi banget, ing bahan struktural suhu dhuwur lan bahan elektroda utawa sikat duwe prospek aplikasi sing jembar. Nanging karbon aluminisasi niobium duwe kekuwatan suhu lan kekerasan ruangan sing kurang, sing bisa diwatesi. aplikasi minangka bahan struktural.

COA
COA


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita