Babagan Kita

Halo, ayo konsultasi produk!

21253A5A0A6E98DAB8A078EEBDC27DD5

Profil Perusahaan

We are Jinzhou Haixin Metal Materials Co., Ltd, didegaké ing 19 Apr 2012. Perusahaan sing nggawe produksi bahan logam.
Produk dipérang dadi 2 klompok: produksi paduan aluminium, bubuk titanium, tablet titanium. Senyawa logam kemurnian dhuwur, karbida, nitrida, borida, silisida, bahan logam fase MAX. Lsp.
Kita dadi pemain paling populer ing pasar domestik kanthi inovasi teknis lan layanan pasca penjualan sing paling dhuwur. Kanthi bisnis ekspor impor, kita luwih nggatekake perdagangan bebarengan karo produksi.
Kita kalebu pemain pertama sing lulus ISO9001, KAMI ngarahake nganyari produk lan nggawe inovasi kanthi njaga kualitas.
Perusahaan kasebut duwe 6 paten negara. Lan melu proyek sains tingkat liyane.
Jinzhou Haixin Metal Materials Co., Ltd, kita tetep motto kualitas dhisik, layanan pasca-penjualan sing sampurna, kelestarian selawase, lan ngarepake kerja sama karo kanca-kanca ing bisnis.

Kabeh sing dibutuhake kanggo nggawe situs web sing apik