Carbide vanadium aluminium, V2AlC

Halo, ayo konsultasi produk!

Carbide vanadium aluminium, V2AlC

Keramik fase MAX (kalebu titanium silikon karbida, bahan Ti3AlC2, lsp) minangka jinis pamrosesan keramik konduktif anyar sing wis narik kawigaten. Keramik iki ngemot luwih saka sewidak jinis karbida utawa nitrida ternary.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

>> Pambuka Prtoduct

COA

>> COA

COA

>> XRD

COA
COA

>> Sertifikat Ukuran

COA

>> Data sing gegandhengan

Jeneng: materi V2AlC MAX
Ukuran: 1-5 um
Kinerja produk: kemurnian dhuwur lan kinerja elektrokimia sing apik banget
Kemurnian: 99%
Kondisi panyimpenan: garing ing suhu kamar
Proses: perawatan HF utawa perawatan HCl + LiF
Rincian: Bahan kaya organ, terukir asam hidrofluorat.
Aplikasi: panyimpenan energi, katalisis, kimia analitis, mekanika, adsorpsi, biologi, mikroelektronika, sensor, lsp. Proses dimensi bisa disesuaikan

Pitepangan produk

Keramik fase MAX (kalebu titanium silikon karbida, bahan Ti3AlC2, lsp) minangka jinis pamrosesan keramik konduktif anyar sing wis narik kawigaten.

Keramik iki ngemot luwih saka sewidak jinis karbida utawa nitrida ternary. M nggambarake unsur logam ngarep transisi. ; A nggambarake unsur klompok utama, umume unsur klompok utama kaping telu lan klompok utama kaping papat; X nggambarake unsur karbon utawa nitrogen. Antarane, Ti3SiC2 minangka sing paling akeh ditliti. Ti3SiC2 sukses disintesis kanthi metode panas panas ing taun 1996 dening Profesor Barsoum M saka Universitas Drexel ing Amerika Serikat, lan kinerja sing apik banget ditemokake. Amarga struktur kristal berlapis nano sing unik, bahan keramik kasebut nduweni antioksidan, sifat pelumas awake dhewe, ketahanan fraktur suhu ruangan dhuwur lan konduktivitas listrik. Bahan kasebut bisa digunakake kanthi akeh minangka bahan struktural suhu dhuwur, bahan sikat elektroda, bahan antikorrosif kimia lan elemen pemanas suhu dhuwur. Produk kasebut umume digunakake kanggo nutupi suhu dhuwur, prekursor MXene, keramik pelumas diri konduktif, batere ion lithium, kapasitor super, katalisis elektrokimia.

Bidang Aplikasi
MAX wis akeh digunakake ing nano-adsorpsi, biosensor, sieving ion, katalisis, baterai lithium-ion, supercapacitor, pelumasan lan akeh lapangan liyane.
COA
COA


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita