Powder Borida Aluminium, AlB2

Halo, ayo konsultasi produk!

Powder Borida Aluminium, AlB2

Boride aluminium (AlB2) minangka salah sawijining senyawa biner sing digawe dening aluminium lan boron.

Iki minangka padatan abang abu-abu kanthi suhu lan tekanan normal. Iki stabil ing asam encer adhem, lan diurai ing asam hidroklorat panas lan asam nitrat. Iki minangka salah siji saka rong senyawa aluminium lan boron.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

>> Pambuka Produk

Formula molekul  AB2
Nomer CAS  12041-50-8
Sipat  bubuk ireng lan abu-abu
Kapadhetan  3,19 g / cm3
Titik lebur  1655C
Migunakake  Cermet

>> COA

COA

>> XRD

COA

>> Sertifikat Ukuran

COA

>> Data sing gegandhengan

Borat aluminium (AlB2) minangka salah sawijining senyawa biner sing digawe dening aluminium lan boron. Iki minangka padatan abang abu-abu kanthi suhu lan tekanan normal. Iki stabil ing asam encer adhem, lan bosok ing asam hidroklorat panas lan asam nitrat. Iki minangka salah siji saka rong senyawa aluminium lan boron. Sing liyane yaiku alb12, sing biasane diarani aluminium borate. Alb12 minangka kristal monoklinik sing cemlorot kanthi gravitasi spesifik 2,55 (18 ℃).

Iki ora larut ing banyu, asam lan alkali. Bahan-bahan kasebut bosok ing asam nitrat panas lan dipikolehi kanthi leleh boron trioxide, belerang lan aluminium bebarengan.

Ing struktur, atom B mbentuk serpihan grafit kanthi atom Al ing antarane, sing padha banget karo struktur magnesium diboride. Kristal tunggal AlB2 nuduhake konduktivitas logam ing sadawane sumbu sing sejajar karo bidang heksagonal saka landasan. Komposit aluminium boron dikuatake karo serat boron utawa serat boron kanthi lapisan pelindung.

Kandhutan volume serat boron udakara 45% ~ 55%. Gravitasi spesifik sing kurang, sifat mekanik sing dhuwur. Kekuwatan tarik longitudinal lan modulus elastis saka komposit aluminium boron unidirectional masing-masing kira-kira 1,2 ~ 1.7gpa lan 200 ~ 240gpa.

Modulus elastis spesifik longitudinal lan kekuwatan tartamtu kira-kira 3 ~ 5 kaping lan 3 ~ 4 kali duralumin alloy titanium lan baja paduan. Wis digunakake ing glathi penggemar mesin turbojet, kendaraan aerospace lan struktur satelit. Metode ikatan difusi pencet panas digunakake kanggo ngasilake piring, profil lan bagean kanthi bentuk kompleks, lan metode casting terus bisa uga digunakake kanggo ngasilake macem-macem profil.

>> Spesifikasi



  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita