Powder Karbida Aluminium, Al4C3

Halo, ayo konsultasi produk!

Powder Karbida Aluminium, Al4C3

Digunakake ing metalurgi minangka produksi katalis lan metana.
Aluminium karbida asring digunakake minangka aditif kanggo nambah kekuwatan telung bahan dasar aluminium (al-Si-ALC, al-AlTI-ALC). Kajaba iku, AlC minangka senyawa penting ing bidang teknologi industri logam-aluminium.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

>> Pambuka Prtoduct

Formula molekul  Al4c3
Kode CAS  1299-86-1
Sipat  bubuk ireng abu-abu
Titik lebur  2100'C
Kapadhetan relatif (banyu = 1) 2. 36g / cm3
Migunakake  kanggo metalurgi lan katalis, karbida aluminium bisa digunakake minangka alat sing cepet banget

>> COA

COA

>> XRD

COA

>> Sertifikat Ukuran

COA

>> Data sing gegandhengan

Karbida aluminium
Formula kimia Al4C3
Bobot molekul 143,96 CAS
Katon lan sifat: kristal utawa bubuk abu-abu kuning utawa ijo, hygroscopic.
Titik lebur (℃): 2100
Kapadhetan relatif (banyu = 1): 2.36
Titik didih (℃): 2200 (dekomposisi)
Kelarutan: ora larut ing aseton
aplikasi
Digunakake ing metalurgi minangka produksi katalis lan metana.
Aluminium karbida asring digunakake minangka aditif kanggo nambah kekuwatan telung bahan dasar aluminium (al-Si-ALC, al-AlTI-ALC). Kajaba iku, AlC minangka senyawa penting ing bidang teknologi industri logam-aluminium. Iki digunakake kanggo nyuda oksida logam ing industri metalurgi, katalis reaksi kimia ing industri kimia, lan bahan keramik canggih kayata suhu, pemotongan lan cetakan suhu tinggi ing industri keramik. Minangka senyawa ion, atom karbon ana ing bentuk C kapisah ing struktur kisi AlC. C duwe alkalinitas sing kuat lan ngasilake metana liwat C + 4H → CH sajrone hidrisis, mula AlC uga ACTS minangka generator metana lan bahan pengering. Sanalika, rhombohedron saka
AlC minangka struktur alternatif tumpukan irisan AlC lan AlC. Struktur unik iki sing nggawe nanowires AlC siji dimensi dadi pemancar elektron kadhemen potensial.

1) bubuk nitrida aluminium disiapake adhedhasar karbida aluminium, kalebu:
(a) jumlah bubuk aluminium micron lan bubuk karbon micron sing cocog dicampur kanthi seragam, dipanasake nganti suhu sing wis ditemtokake ing swasana sing gencang, ditahan sajrone wektu, banjur reaksi kanggo ngasilake karbida aluminium;
(b) Panasake karbida aluminium menyang suhu sing wis ditemtokake ing gas amonia utawa gas nitrogen sing terus ditrapake kanggo sawetara wektu, lan reaksi karo gas amonia utawa gas nitrogen kanggo mbentuk nitrida aluminium ing lingkungan suhu sing dhuwur. Liwat panemuan, bubuk aluminium nitrida bisa disiapake ing suhu sing cukup sithik, kanthi kemurnian dhuwur, ukuran partikel cilik lan distribusi ukuran partikel sing seragam, konduktivitas termal sing dhuwur lan sifat termal lan mekanik sing apik, sing bisa digunakake ing bidang sirkuit terintegrasi bahan substrat.
Nanoribbon karbida aluminium wis disiapake. Toban karo paduan aluminium-silikon dilebokake ing tungku, lawang tungku ditutup lan tungku diapusi nganti 50Pa ~ 10-3Pa, banjur gas pelindung diisi karo argon, lan suhu digawe panas nganti 700 ℃ ~ 1600 ℃ suwene 1-20 jam, banjur umah umume digawe adhem nganti suhu normal, lan akeh nanoribon karbida aluminium kuning digawe ing permukaan paduan lan tembok njero wadhah grafit. Nanoribon karbida aluminium sing disiapake kanthi panemuan tipis lan tipis; Dawane nanoribon karbida aluminium sawetara milimeter.

Regane nanoribon karbida aluminium sing saya akeh, murah banget. Ora ana polusi lingkungan, peralatan persiapan sing sederhana.

>> Spesifikatif

COA
COA


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita