Paduan Kromium Aluminium, Al-Cr

Halo, ayo konsultasi produk!

Paduan Kromium Aluminium, Al-Cr

Minangka jinis bahan tahan suhu lan korosi dhuwur, bubuk aloi kromium aluminium CrAl digunakake ing lapisan lapisan, lapisan logam lan lapangan paduan suhu tinggi, keramik, lsp.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

>> COA

COA

>> Sertifikat Ukuran

COA

>> Data sing gegandhengan

Paduan kromium aluminium CrAl
Minangka jinis bahan tahan suhu lan korosi dhuwur, bubuk aloi kromium aluminium CrAl digunakake ing lapisan lapisan, lapisan logam lan lapangan paduan suhu tinggi, keramik, lsp. Kanthi ngganti morfologi mikro lan rasio komposisi bahan kasebut, bisa digunakake minangka bahan tameng, bahan nyerep, bahan kamuflase lan akeh digunakake ing bidang aerospace, militer lan teknologi tinggi liyane.
Paduan kromium aluminium CrAl uga paduan elektroterma sing penting. Amarga akeh komposisi Cr lan Al ing komposisi kasebut, film oksida kandhel bakal dibentuk ing permukaan paduan kanthi suhu dhuwur, sing bakal nambah umure bahan paduan. Konten Al sing dhuwur uga bisa nambah resistivitas, kanthi efektif ngowahi energi listrik dadi energi panas, lan ngirit bahan pemanas listrik.
Paduan kromium aluminium CrAl duwe resistensi oksidasi suhu dhuwur lan resistivitas dhuwur, sing bisa digunakake ing filtrasi gas suhu tinggi, burner lan segel gas.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita