Paduan kobalt aluminium, Al-Co

Halo, ayo konsultasi produk!

Paduan kobalt aluminium, Al-Co

Paduan aluminium kobalt
CAS No. 11114-55-9
Bobot molekul 85,9147
KAPAL ALUMINIUM
Kode transportasi barang mbebayani: UN3089


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

>> Pambuka Produk

COA

>> COA

COA

>> Sertifikat Ukuran

COA

>> Data sing gegandhengan

Paduan aluminium kobalt
CAS No. 11114-55-9
Bobot molekul 85,9147
KAPAL ALUMINIUM
Kode transportasi barang mbebayani: UN3089


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita