Karbida aluminium molibdenum aluminium, Mo3AlC2

Halo, ayo konsultasi produk!

Karbida aluminium molibdenum aluminium, Mo3AlC2

Mo3AlC2 minangka anggota sistem materi berlapis vdW MAX. Mirip karo grafit lan MoS2, fase MAX stratifikasi, lan formula umum yaiku Mn + 1AXn, (MAX), ing endi n = 1 ~ 3, M minangka logam transisi awal, A minangka unsur non logam, lan X yaiku karbon lan / utawa nitrogen. Ing kasus tartamtu, M = Mo, A = Al, X = C, n = 2.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

>> Pambuka Prtoduct

COA

>> COA

COA

>> XRD

COA

>> Sertifikat Ukuran

COA

>> Data sing gegandhengan

Mo3AlC2 minangka anggota sistem materi berlapis vdW MAX. Mirip karo grafit lan MoS2, fase MAX stratifikasi, lan formula umum yaiku Mn + 1AXn, (MAX), ing endi n = 1 ~ 3, M minangka logam transisi awal, A minangka unsur non logam, lan X yaiku karbon lan / utawa nitrogen. Ing kasus tartamtu, M = Mo, A = Al, X = C, n = 2.
Tahap Mo3AlC2 MAX minangka tahap MAX sing dilapis. Amarga sifat ikatan logam, fase paling gedhe yaiku konduktif lan konduktif sacara termal. Iki minangka bahan riset kualitas apik kayata logam 2d, aplikasi batere, metamaterial, termofisika, utawa minangka prekursor kanggo produksi MXene. Produksi karbohidrat molibdenum lan aluminium tekan 3: 1: 2 Mo: Al: rasio jaminan C, lan nuduhake stabilitas lingkungan sing luar biasa.
COA
COA


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita