Paduan titanium aluminium, Al-Ti

Halo, ayo konsultasi produk!

Paduan titanium aluminium, Al-Ti

Paduan titanium yaiku logam putih perak, sing duweni sifat sing apik banget. Ing 4,54g / cm3, titanium luwih entheng 43% tinimbang baja lan luwih abot tinimbang magnesium, logam ringan sing misuwur. Kekuwatan mekanik padha karo baja, kaping pindho luwih kuat tinimbang aluminium lan kaping lima luwih kuat tinimbang magnesium. Titanium tahan suhu dhuwur, titik lebur 1942K, luwih dhuwur tinimbang emas meh 1000K, luwih dhuwur tinimbang baja meh 500K.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

>> COA

COA

>> XRD

COA

>> Sertifikat Ukuran

COA

>> Data sing gegandhengan

Properti titanium lan aluminium:
Paduan titanium yaiku logam putih perak, sing duweni sifat sing apik banget. Ing 4,54g / cm3, titanium luwih entheng 43% tinimbang baja lan luwih abot tinimbang magnesium, logam ringan sing misuwur. Kekuwatan mekanik padha karo baja, kaping pindho luwih kuat tinimbang aluminium lan kaping lima luwih kuat tinimbang magnesium. Titanium tahan suhu dhuwur, titik lebur 1942K, luwih dhuwur tinimbang emas meh 1000K, luwih dhuwur tinimbang baja meh 500K.
Mula, iku wis narik kawigaten lan dadi fokus panliten ing paduan earale.
Paduan dhasar nduweni sifat fisik lan mekanik sing apik lan duwe kaluwihan sing jelas tinimbang paduan titanium biasa lan superalloys. Senyawa senyawa inter-logam Ti-Al luwih dhuwur tinimbang paduan Ti ing kabeh aspek, sing pinunjul banget kanggo bahan aeronautika. Amarga efek ikatan kovalen, sifat suhu dhuwur sing gegandhengan karo difusi, kayata creep, kekuatan awet, lan ketahanan fraktur, bisa ditambah. Sanalika, duwe resistensi oksidasi suhu tinggi lan resistansi korosi, dadi bahan struktural suhu dhuwur kanthi potensial gedhe.
Panganggone titanium lan aluminium:
Paduan titanium uga digunakake ing industri lapisan vakum. Bisa digawe proporsi bahan target paduan tartamtu minangka bahan baku kanggo lapisan sputter magnetron. Ing proses nggawe bahan target lapisan vakum, paduan aluminium titanium duwe macem-macem rasio komponen, rasio atom titanium aluminium umume digunakake (ing%): 90:10, 80: 20,70: 30, 50:50, 30:70 , 20:80, 10:90. Paduan aluminium titanium bisa diproduksi kanthi casting vakum nalika isi atom titanium luwih saka utawa padha karo 50%. Nalika isi titanium mudhun lan kandungan aluminium saya saya mundhak, mula bisa diproduksi kanthi metalurgi bubuk kanggo nyukupi sarat bahan target. Nalika atom titanium luwih gedhe saka utawa padha karo 80%, paduan titanium uga bisa ditempa lan digulung.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita