Bubuk Boride

Halo, ayo konsultasi produk!
  • Silicon Boride Powder, SiB6

    Powder Silicon Boride, SiB6

    Minangka bahan termoelektrik suhu tinggi tipe P kanggo ngganti boroncarbide, bisa digunakake minangka macem-macem karbida, grinding karbida standar. Uga digunakake minangka bahan rekayasa keramik, nozel jeblugan, produksi pisau gas lan bagean lan segel sing disinter profil.

  • Magnesium Boride Powder, MgB2

    Powder Magnesium Boride, MgB2

    Superconduktor magnesium diboride ing listrik, magnetik, panas lan sapanunggalane. Nduweni aplikasi sing penting. Magnetik super nindakake, saluran transmisi listrik lan detektor medan magnetik sensitif

  • Tantalum Boride Powder, TaB2

    Powder Tantalum Boride, TaB2

    Boride tantalum (TaB2) yaiku logam tantalum borida transisi, kalebu ing AlB2 partai

    struktur kristal, minangka bahan keramik suhu dhuwur banget (UHTC),

    kanthi atose lan kekuatan dhuwur ing suhu dhuwur, resistensi panas sing apik lan oksidasi

    resistensi, konduktivitas listrik sing apik lan konduktivitas termal, stabilitas kimia sing apik

    lan tahan kejut termal, tahan korosi tahan resisten sing apik lan liyane

    sifat-sifat

  • Iron Boride, FeB

    Borida Wesi, FeB

    Besi boride, bahan superhard lan superconduktor sing mentas ditemokake, wis sukses disintesis ing laboratorium dening Gou And others from the University of Bayreut. Minangka superkonduktor pertama sing dirancang karo komputer banjur digawe saka asil petungan.

  • Nickel Boride Powder, Ni2B

    Bubuk Nikel Borida, Ni2B

    Nikel bonde wiwitane digunakake minangka pemangkin macem-macem reaksi ing atmosfer ahydrogen. Iki digunakake minangka reaktan lan katalis ing pirang-pirang reaksi. Keuntungan ikatan nikel utamane yaiku kekerasan sing dhuwur, efek goodcatalytic, stabilitas kimia Lan stabilitas termal sing dhuwur, fasereaksi cair nduweni selektivitas lan reaktivitas sing apik, bisa dadi katalis hidrogenelektroda logam sing ora larang, katalis elektroda elektroda sel.

  • Chromium Boride Powder, CrB2

    Bubuk Kromium Borida, CrB2

    tahan karat, kejut termal. Digunakake minangka lapisan oksidasi anti-hightemperature tahan-tahan, lan reaktor nuklir ing katalis elektroda lapisan penyerapan neutron, katalis elektroda elektroda sel

  • Titanium Boride Powder, TiB2

    Bubuk Titanium Borida, TiB2

    digunakake kanggo konduktif produk keramik sing panas, bagean khusus suhu, bahan keramik komposit, digawe saka bahan keramik pemanas PTC lan bahan PTC fleksibel, lapisan vakum minangka bahan baku utama kanggo penguapan prau lan bahan lapisan katoda sel elektrolit aluminium

  • Zirconium Boride Powder, ZrB2

    Bubuk Zirconium Boride, ZrB2

    bisa digunakake minangka bahan suhu dhuwur ing aerospace, bahan padhet resistansi resistensi, alat pemotong, proteksi termokopel termokopel lan senyawa leleh elektrolisis saka bahan elektroda. Utamane cocog kanggo foruse minangka permukaan kanggo muter bal bantalan

  • Hafnium Boride Powder, HfB2

    Powder Hafnium Boride, HfB2

    kanthi titik leleh dhuwur, konduktivitas termal sing dhuwur, resistensi oksidasi kinerja komprehensif suhu tinggi liyane saka bahan keramik anyar, sing biasane digunakake ing keramik suhu ultra-dhuwur, kerucut irung pesawat kanthi kecepatan tinggi lan penerbangan, aerospace lan lapangan liyane

  • Aluminum Boride Powder, AlB2

    Powder Borida Aluminium, AlB2

    Boride aluminium (AlB2) minangka salah sawijining senyawa biner sing digawe dening aluminium lan boron.

    Iki padhet abang abu-abu kanthi suhu lan tekanan normal. Iki stabil ing asam encer adhem, lan bosok ing asam hidroklorat panas lan asam nitrat. Iki minangka salah siji saka rong senyawa aluminium lan boron.

  • Calcium Boride Powder, CaB6

    Powder Kalsium Borida, CaB6

    Ana akeh senyawa ing antarane B-CA, nanging sing umum lan cukup stabil yaiku CaB6. Mula, kalsium borida umume nuduhake kalsium CaB6.

    Struktur senyawa heksboron sing umum yaiku struktur CsCl. Bedane yaiku oktafel B6 nggenteni Cs.

  • Molybdenum Boride Powder, MoB2

    Bubuk Bor Molibdenum, MoB2

    Borol molibdenum nduweni kekerasan sing dhuwur lan koefisien gesekan relatif kurang, stabilitas kimia, resistensi nyandhang, tahan korosi, tahan aus, bahan kasebut digunakake ing permukaan gesekan geser, duwe peran nyuda nyandhang.