Powder Kalsium Borida, CaB6

Halo, ayo konsultasi produk!

Powder Kalsium Borida, CaB6

Ana akeh senyawa ing antarane B-CA, nanging sing umum lan cukup stabil yaiku CaB6. Mula, kalsium borida umume nuduhake kalsium CaB6.

Struktur senyawa heksboron sing umum yaiku struktur CsCl. Bedane yaiku oktafel B6 nggenteni Cs.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

>> Pambuka Produk

Formula molekul  Cab6
Nomer CAS  12007-99-7
Sipat  bubuk ireng lan abu-abu
Kapadhetan  2. 33g / cm3
Titik lebur  2230'C
Migunakake  1, kanggo karbon Baiyun lan magnesium putih marmer putih tahan anti-oksidasianti-erosi lan nambah kekuatan termal aditif boron2, kanggo tembaga konduktivitas sing dhuwur kanggo nambah konduktivitas lan kekuwatan ag deoksidasi

3, kanggo industri nuklir anti-neutron bahan anyar

4, digunakake minangka suhu anyar 900K komponen elektronik muter ing semikonduktor anyar

5, kanggo Pabrik boron trichloride (BC3) lan bahan baku bor amophous

6, kanggo Pabrik borida logam kemurnian dhuwur (B2, ZB2 HB2, lsp J lan boronalloy murni duwur (ni-b, CO-B, CU-B, lsp.

7, digunakake kanggo nggawe katalis sing ngemot kalsium-boron nitride (CA3B2N4) lan campuran hexagonboron nide kanthi kinerja apik boron boron nitd8, digunakake minangka besi paduan besi cor desulfuzation deoxidation boron agen9 digunakake minangka boron baja desulfunzation deoxo boron metal smelting deoxidizer

>> COA

COA

>> XRD

COA

>> Sertifikat Ukuran

COA

>> Data sing gegandhengan

Ana akeh senyawa ing antarane B-CA, nanging sing umum lan cukup stabil yaiku CaB6. Mula, kalsium borida umume nuduhake kalsium CaB6.

Struktur senyawa heksboron sing umum yaiku struktur CsCl. Bedane yaiku oktafel B6 nggenteni Cs. Amarga ikatan kovalen sing kuat ing antarane BB, nduweni karakteristik titik leleh sing dhuwur lan kekerasan sing dhuwur. Sipat fisik lan kimia cukup stabil, ing kalkulasi udara, CaB6 kelas sub-mikron bakal katon sawise 800 derajat Celcius panase panas, ora gampang dioksidasi, CaB6 umume ora larut ing asam hidroklorat lan asam sulfat, mula sacara teknis mbusak kotoran kanthi asam klorida, nanging CaB6 larut ing aci nitrat.

Suntingan indeks fisik lan kimia
1. Kalsium heksaborida minangka bubuk utawa partikel abu-abu ireng. Titik lebur 2230 ℃, kepadatan relatif 2,33g / cm, ora larut ing banyu kanthi suhu kamar 15 ℃.
2. Silicon boride minangka bubuk abu-abu ireng mengkilap kanthi kapadhetan relatif 3.0g / cm lan titik leleh 2200 ℃. Efisiensi mecah luwih dhuwur tinimbang karbida karbida lan karbida silikon. Nduweni kekuatan lan stabilitas dhuwur utamane amarga kejut termal.

Penyunting Tujuan utama
1. Digunakake minangka aditif boron kanggo resistensi oksidasi, resistensi erosi lan penambahan kekuatan termal saka dolomit lan magnesia dolomite refractories.
2. Digunakake minangka agen degassing deoksidasi kanggo tembaga konduktif sing dhuwur kanggo nambah konduktivitas lan kekuatan.
3. Digunakake minangka bahan bukti neutron anyar ing industri nuklir.
4. Bahan semikonduktor anyar sing digunakake ing kumpulan spintronic kanthi suhu 900K.
5. Digunakake minangka desulfurisasi wesi paduan boron lan agen paningkatan boron deoksidisasi.
6. Digunakake minangka agen desulfurizing, deoxidizing lan boron kanggo baja boron.
7. Digunakake minangka deoksidizer kanggo peleburan logam.

>> Spesifikasi



  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita