Powder Kalsium Hidrida, CaH2

Halo, ayo konsultasi produk!

Powder Kalsium Hidrida, CaH2

kanggo metalurgi bubuk, kanthi zirconium, niobium, hafnium lan metaloxides sing suda, lan entuk bubuk logam sing cocog. Iki bisa digunakake minangka agen pembentuk hidrogen ringan kanggo dehidrasi, hidrogenasi, kondensasi ordesiccant senyawa organik


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

>> Pambuka Prtoduct

Nomer CAS  7789-78-8
Sipat  bubuk werno abu-abu
Titik lebur  675'C
Kapadhetan  1. 9g / cm3 aa
Migunakake  kanggo metalurgi bubuk, kanthi zirconium, niobium, hafnium lan metaloxides sing suda, lan entuk bubuk logam sing cocog. Bisa digunakake minangka agen sing ngasilake hidrogen kanggo dehidrasi, hidrogenasi, kondensasi senyawa organik

>> COA

COA

>> Sertifikat Ukuran

COA

>> Data sing gegandhengan

Properti kalsium hidrida
Jeneng Cina: kalsium hidrida
Kalsium-hidrida
Formula molekul: CaH2
Titik lebur: 675 ℃
Kapadhetan: 1.7 (banyu kepadatan relatif = 1)
Kalsium hidrida, bahan kimia umum, ditemokake ing CaH2, kanthi bobot molekul 42,10. Kristal utawa gumpalan putih-abu-abu, gampang nyenengake, digunakake kanggo nyuda agen, bahan kimia, bahan kimia analisis reagen, lan liya-liyane. Uga minangka kristal rhombik tanpa warna. Produk industri abu-abu, orthorhombic utawa bubuk. Sensitif kanggo kelembapan. Ora reaksi karo hawa garing, nitrogen lan klorin ing suhu ruangan, nanging reaksi karo gas ing ndhuwur kanthi suhu dhuwur kanggo ngasilake kalsium oksida, kalsium nitrous oksida lan kalsium klorida. Uga bisa reaksi karo etanol kanggo ngasilake hidrogen lan etanol kalsium. Pangurangan oksida logam luwih kuwat tinimbang sodium hidrida utawa hidrida lithium.
PENGGUNAAN kalsium hidrida
Digunakake ing metalurgi bubuk, nalika digawe panas nganti 600 ~ 1000 ℃, bisa dikurangi nganggo zirconium, niobium, hafnium lan oksida logam liyane, lan bubuk logam sing cocog. Iki bisa digunakake minangka generator hidrogen portabel, agen pangurang, bahan pengering, bahan reaksi analitis.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita