Powder Kalsium Nitrida, Ca3N2

Halo, ayo konsultasi produk!

Powder Kalsium Nitrida, Ca3N2

Kalsium nitrida, rumus kimia Ca3N2, CAS: 12013-82-0, kerapatan: 2,670 g / cm3, tampilan: kristal coklat abang
Jisim molar: 148,25 g · mol-1, titik leleh: 1195 ℃, kelarutan banyu: hidrolisis. Kalsium nitrida aktif banget lan rusak nalika ana ing udara.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

>> Pambuka Produk

Formula molekul CA3N2
Nomer CAS  12013-82-0
Sipat  bubuk coklat abrit
Kapadhetan  2,632 g / cm3
Titik lebur  1195 C
Migunakake  fosfor, reagen kimia, keramik khusus lan sapanunggalane

>> COA

COA

>> XRD

COA

>> Sertifikat Ukuran

COA

>> Data sing gegandhengan

Kalsium nitrida, rumus kimia Ca3N2, CAS: 12013-82-0, kerapatan: 2,670 g / cm3, tampilan: kristal coklat abang
Jisim molar: 148,25 g · mol-1, titik leleh: 1195 ℃, kelarutan banyu: hidrolisis. Kalsium nitrida aktif banget lan rusak nalika ana ing udara. Reaksi kasebut kanthi kuat nganggo banyu kanggo mbentuk kalsium hidroksida lan amonia, sing nduweni rasa pedhes.
NGGUNAKAN:
1. Kalsium nitrida umume digunakake minangka bahan kimia reagen lan minangka bahan baku fosfor utama.
2. Uga bisa digunakake minangka karbida, alat berlian, cermet, aditif paduan suhu tinggi.
3. Kalsium nitrida nduweni resistensi suhu dhuwur, resistensi dampak, konduktivitas termal sing apik lan sifat-sifat liyane sing apik, digunakake ing industri elektronik, industri keramik lan lapangan liyane.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita