Wêdakakêna karbida

Halo, ayo konsultasi produk!
  • Tantalum carbide powder, TaC

    Wêdakakêna karbida tantalum, TaC

    Kapadhetan teori yaiku 1,44, titik leleh yaiku 3730-3830 ° C, koefisien ekspansi termal yaiku 8,3 × 10-6, modulus elastis yaiku 291GPa, koefisien konduktivitas termal yaiku 0,22j / cm · S · C
    Fitur lan panggunaan
    Stabilitas kimia sing apik, ora larut ing asam. Kapasitas antioksidan sing kuat. TaC biasane disintesis saka tantalum pentoxide lan karbon ireng ing inert utawa nyuda atmosfer kanggo ngasilake bubuk tembaga.

  • Hafnium Carbide Powder, HfC

    Powder Hafnium Carbide, HfC

    kegiatan permukaan dhuwur, resistensi suhu dhuwur, resistensi oksidasi dhuwur, kekuatan dhuwur, kekerasan dhuwur, konduktivitas termal sing apik, kateguhan sing apik, minangka titik leleh dhuwur, kekuatan dhuwur lan resistensi korosi saka bahan struktural suhu dhuwur, lan nyerep efisiensi dhuwur cahya sing katon, Inframerah reflektif lan panyimpenan energi lan ciri khas panyimpenan panas. Digunakake ing elektronik, nutupi, nyemprot karbida, aeroangkasa, energi atom, film hard lan otomatisasi metalurgi lan bidang utama liyane. Utamane kanggo nozel roket, bisa digunakake kanggo bali menyang swasana jagad irung roket alam semesta

  • Titanium Carbide Powder, TiC

    Bubuk Karbida Titanium, TiC

    Bubuk titanium karbida digunakake ing bahan penyemprotan termal suhu tinggi, bahan las, bahan film keras, karbida lan cermet penerbangan penerbangan militer. Minangka aditif kanggo produksi termistor, tingkatake resistensi nyandhang

  • Niobium Carbide powder, NbC

    Wêdakakêna Niobium Carbide, NbC

    keramik multi-phase minangka salah sawijining bahan baku bahan keramik multi-tahap. Bahan keramik multi-tahap sing diprodhuksi asring banget atose, titik smelting dhuwur, stabilitas kimia lan konduktivitas sing apik Digunakake ing bagean tahan aus, alat nglereni lan elektroda

  • Titanium Carbonitride, TiNC

    Titanium Carbonitride, TiNC

    digunakake digunakake kanggo nyemprot, alat nglereni lapisan, metalurgi bubuk lan produk cermet.

  • Vanadium Carbide Powder, VC

    Powder Karbida Vanadium, VC

    duwe stabilitas kimia sing apik lan kinerja suhu dhuwur Digunakake ing film, target, bahan las, penyemprotan, alat pemotong, industri baja, aerospace, lan lapangan liyane. Minangka agen koreksi logam campuran karbida keramik lan tungsten, bisa nambah kinerja paduan kanthi signifikan

  • Aluminum Carbide Powder, Al4C3

    Powder Karbida Aluminium, Al4C3

    Digunakake ing metalurgi minangka produksi katalis lan metana.
    Aluminium karbida asring digunakake minangka aditif kanggo nambah kekuwatan telung bahan dasar aluminium (al-Si-ALC, al-AlTI-ALC). Kajaba iku, AlC minangka senyawa penting ing bidang teknologi industri logam-aluminium.

  • Manganese Carbide Powder, Mn3C

    Powder Karbida Mangan, Mn3C

    Produksi mangan hidroksida, hidrogen lan hidrokarbon lan aditif bubuk metalurgi

  • Molybdenum Carbide Powder, Mo2C

    Bubuk Karbida Molybdenum, Mo2C

    titik leleh dhuwur, atose dhuwur, IS minangka ciri anti-karat sing apik kanggo bahan fungsional anyar, wis akeh digunakake ing macem-macem suhu tinggi, abrasi lan korosi kimia lan lapangan liyane. Nduweni struktur elektronik logam mulia sing padha lan sifat katalitik. Digunakake sacara umum ing reaksi sing gegandhengan karo hidrogen kayata isomerisasi alkana, hidrogenasi hidrokarbon tanpa jenuh, hidrodulfurisasi lan reaksi denitrifikasi kanggo bahan alat sing paling hard, bahan tahan aus, bahan panas lan bahan struktural suhu dhuwur

  • Zirconium Carbide Powder, ZrC

    Powder Zirconium Carbide, ZrC

    digunakake kanggo nyiapake lapangan berteknologi tinggi kanthi kinerja tinggi kaya karbida semen kinerja, aerospace, energi atom, tekstilelektronika, lapisan, film hard lan otomatisasi metalurgi. Materi fungsional karbonomposit anyar bisa ningkatake resistensi suhu tinggi saka produke, kandhutan materal sing akeh banget lan materale tahan suhu tinggi, mesin roket digunakake minangka mater propellantraw padhet Keuntungan Huaxin: panggunaan proses peleburan logam murni, proses non-redoks impurities, isi oksigen kurang