Cilik

Halo, ayo konsultasi produk!

* Prospek HX

HX bakal nggawe merek metalurgi bubuk domestik sajrone 3 taun. HX bertekad kanggo tumindak kanthi "jujur ​​lan dipercaya, disiplin diri lan komitmen sosial, lan inovatif" kanggo nyedhiyakake lan nawakake kualitas lan layanan sing apik kanggo kinerja sing luwih apik kanggo kustomisasi, bahan-bahan logam sing luwih apik.

* Sejarah HX

HX bakal nggawe merek metalurgi bubuk domestik sajrone 3 taun. HX bertekad kanggo tumindak kanthi "jujur ​​lan dipercaya, disiplin diri lan komitmen sosial, lan inovatif" kanggo nyedhiyakake lan nawakake kualitas lan layanan sing apik kanggo kinerja sing luwih apik kanggo kustomisasi, bahan-bahan logam sing luwih apik.

2012

April 2012, HX didegaké.
Juni 2012, HX butuh rong wulan kanggo ngasilake bubuk kromium gas sing akeh, level impurity bisa ngontrol level sing cedhak karo bahan baku kanggo memenuhi persyaratane para pelanggan sing target target lan industri penyemprotan plasma.
Oktober 2012, HX ngenalake peralatan vakum canggih lan instalasi wis sukses, kanggo ngasilake paduan suhu, geter, lan paduan seri multivariat.

2013

Februari 2013, Inovasi teknis, bubuk Ti kanthi proses mesin ganti bubuk hidrogenasi, bisa ngirit luwih saka RMB 7K / ton lan
kualitas bisa nggayuh standar aditif.
Mei 2013, Kapasitas bubuk titanium tekan 50 ton saben wulan lan pangsa pasar saya mundhak.
Oktober 2013, tungku Nitriding lan tungku sinter dipasang kanthi sukses, tingkat pangsa pasar produk seri nitrida lan karbida ngrebut pasar domestik kanthi cepet, kanthi kuat merek HX ing pasar domestik.

2014

Maret 2014, ngenalake peralatan vaksin lan pamrosesan teknis kanggo ngasilake bubuk zirconium miturut panjaluk saka perusahaan militer,
kanggo ngasilake bubuk zirconium agen pembakaran militer lan bubuk produk biasa.
Oktober 2014, seri senyawa Boride lan seri senyawa silisida sukses R&D lan diproduksi kanthi mandiri.

2015

Mei 2015, tablet Mini Ti lan Cr diproduksi kanthi umum.
Oktober 2015, Manajemen top bertekad kanggo kuat lan ngenalake bakat teknis mewah kanggo nuntun pangembangan operasi HXs.
Desember 2015 , Teknologi produksi bubuk titanium aditif titanium saya apik, standar kualitas tekan level maju internasional.
Kapasitas tekan ketinggian sing anyar. 

2016

Juni 2016, Kita fokus kanggo njelajah pasar luar negeri , Sawetara produk wiwit nyoba pelanggan. HX wis dingerteni para pelanggan manca.