Bubuk Kromium Borida, CrB2

Halo, ayo konsultasi produk!

Bubuk Kromium Borida, CrB2

tahan karat, kejut termal. Digunakake minangka lapisan oksidasi anti-hightemperature tahan-tahan, lan reaktor nuklir ing katalis elektroda lapisan penyerapan neutron, katalis elektroda elektroda sel


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

>> Pambuka Produk

Formula molekul  Crb2
Nomer CAS  12006-80-3
Sipat  bubuk logam abu-abu perak
Titik lebur  1300C
Kapadhetan  7,63 g / cm3
Migunakake  tahan karat, kejut termal. Digunakake minangka lapisan oksidasi anti-hightemperature tahan-tahan, lan reaktor nuklir ing katalis elektroda penyerapan neutron, katalis elektroda elektroda sel

COA

>> COA

COA

>> XRD

COA
COA

>> Sertifikat Ukuran

COA

>> Data sing gegandhengan

Jeneng Produk: chromium diboride
Formula molekul kromium diborida: b2cr
Bobot molekul: 73,62
Jeneng Inggris: chromium boride (CrB2) EINECS: 234-499-3
Kapadhetan: 5.15 alias Inggris: kromium diboride; monochromium diboride
Titik flash: titik leleh: 1550oc
Iki digunakake kanggo produksi konduktor listrik suhu tinggi lan keramik paduan.
Chromium diboride (CRB_ 2) Lapisan kasebut nduweni titik leleh sing dhuwur, kekerasan dhuwur, resistensi nyandhang dhuwur lan resistensi korosi. Kajaba iku, duwe inersia kimia sing apik lan ora gampang kaiket karo logam. Minangka lapisan pelindung sing keras, samesthine bisa nyukupi syarat pamrosesan chip khusus kasebut. Kertas iki utamane adhedhasar CRB domestik lan manca_ Kemajuan riset lan tren pangembangan lapisan hard difokusake ing endapan CRB kanthi teknologi PVD komposit_ Persiapan, struktur lan sifat-sifat lapisan kasebut ditliti. Asil kasebut nduweni signifikansi ilmiah lan nilai aplikasi sing penting. Kaping pisanan, CRB dititipake nganggo sputter magnetron berdaya (hipims) _
Komposisi, struktur fase lan sifat mekanik saka lapisan kasebut ditondoi.
Studi gesekan lan nyandhang lapisan ing lingkungan tes sing beda (gesekan garing, banyu sulingan lan banyu segara) ditliti. Asil nuduhake manawa: CRB_ Lapisan nuduhake (101) orientasi sing disenengi, lan struktur fase utama yaiku CRB_ Rasio atom B / Cr yaiku 1,76, atose lan modulus elastis yaiku 26,9 ± 1,0 GPA lan 306,7 ± 6,0 GPA. Koefisien gesekan lapisan ing gesekan garing, banyu suling lan banyu laut yaiku 0,75, 0,26 lan 0,22. Koefisien gesekan lapisan ing banyu suling lan lingkungan banyu segara dikurangi sithik amarga pelumasan wates banyu sulingan lan banyu segara. Mekanisme gesekan lan nyandhang lapisan ing gesekan garing lan lingkungan banyu suling yaiku nyandhang abrasif, nalika ing lingkungan banyu laut, koefisien gesekan lapisan kasebut katon surut, Efek sinergis saka efek korosif lan rasukan kasar.

Kapindho, minangka perbandingan karo hipim, CRB dipikolehi nganggo sputter magnetron DC kanthi nyetel jarak basis target_ Rasio atom B / Cr beda-beda gumantung saka 1,9 nganti 2.0 kanthi owah-owahan suhu deposisi. Asil XPS nuduhake manawa lapisan isih kalebu CRB_ Asile nuduhake atose lapisan kasebut sithik lan RQ ana ing antarane
1,11 nm lan 1,95 nm. Kanthi paningkatan suhu endapan, kemampuan difusi atom adsorbed ing permukaan substrat ditambah, lan kristalisitas lapisan kasebut saya mundhak, lan struktur kristal ganti orientasi campuran (101) lan (001) dadi (001) orientasi sing disenengi; morfologi penampang lapisan kasebut ganti saka struktur serat poros dadi struktur kolomar kasar (diameter sekitar 50 nm),
Pungkasane, malih dadi struktur kolom nano kandhel (diameter sekitar 4 ~ 7 nm).
Kanthi nambah suhu deposisi, sifat mekanik lapisan luwih apik. Nalika suhu endapane luwih dhuwur tinimbang 300 ℃, CRB superhard kanthi atose luwih saka 40 GPA bisa dipikolehi_ Nalika suhu endapane 400 ℃, atose lapisane nganti 50,7 ± 2 GPa. Évolusi mikrostruktur lan sifat mekanik kanthi suhu déposisi disababaké déning (001) orientasi lan kepadatan sing luwih disenengi saka mikrostruktur amarga difusi sing luwih apik saka atom déposisi. Pungkasane, CRB kanthi orientasi pilihan (101) lan (001) uga ditliti_ Kestabilan termal lapisan kasebut dites, lan substrat CRB lan CRB ing suhu endapan beda-beda dites_ Sipat elektrokimia dhasar saka 2 lapisan ing 3,5 wt.%
Solusi NaCl diteliti. Asil nuduhake manawa: (101) orientasi pilihan CRB_ Fase anyar dibentuk ing 1000 ℃, lan (001) orientasi pilihan CRB_ Asil kasebut nuduhake yen lapisan CRB berorientasi (101) nuduhake stabilitas suhu dhuwur luwih dhuwur amarga ( 101) orientasi CRB sing disenengi luwih asile nuduhake yen lapisan CRB nduweni energi permukaan lan energi distorsi kisi sing luwih dhuwur tinimbang CRB_ Potensi korosi lapisan crb-2 luwih dhuwur tinimbang karbida semen, nanging kepadatan arus korosi mudhun meh rong pesenan magnitude_ 2 lapisan kanthi efektif bisa nglindhungi karbida semen.

>> Spesifikasi









  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita