Krom Silidaida, CrSi2

Halo, ayo konsultasi produk!

Krom Silidaida, CrSi2

Aplikasi disilisida kromium nalika nyiyapake bahan keramik kanthi pirolisis Polycarbosilane minangka bubuk prilor Chromium disilisida bisa ningkatake reaksi retak PC, nambah asil keramik ing sadurunge, nyuda penyusutan linier prekursor ing proses pirolisis, lan nambah sifat bahan keramik.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

>> Pambuka Produk

COA
COA

>> COA

COA

>> XRD

COA

>> Ukuran Spesifikasi

COA

>> Data sing gegandhengan

Disilisida krom

Aplikasi disilisida kromium nalika nyiyapake bahan keramik kanthi pirolisis Polycarbosilane minangka bubuk prilor Chromium disilisida bisa ningkatake reaksi retak PC, nambah asil keramik ing sadurunge, nyuda penyusutan linier prekursor ing proses pirolisis, lan nambah sifat bahan keramik. Panggunaan utama kromium silisida yaiku ing ngisor iki. Bisa digunakake minangka bahan keramik lan materi film resistensi tinggi. Sipat produk kromium silisida yaiku kaya ing ngisor iki film silikon kromium nduweni resistivitas dhuwur lan koefisien suhu resistensi rendah. Kristal kubik abu-abu, sistem heksagonal, titik leleh cedhak karo 1550 ℃, bentuk ikatan ing kristal padha karo Cr3Si, kilap logam, ora larut ing asam hidroklorat lan regia aqua. Film silikon krom duwe resistivitas dhuwur lan koefisien suhu resistensi sing kurang.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita