Powder Cobalt Boride, CoB

Halo, ayo konsultasi produk!

Powder Cobalt Boride, CoB

bahan konduktif elektroda campuran elektron amorf


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

>> Pambuka Produk

Formula molekul CoB
Nomer CAS 12619-68-0
Sipat  bubuk ireng lan abu-abu
Kapadhetan 8,9 g / cm3
Titik lebur Ora
Lamaran bahan konduktif elektroda campuran elektron amorf

>> COA

COA

>> XRD

COA

>> Sertifikat Ukuran

COA

>> Data sing gegandhengan

Jeneng Inggris: Cobalt Boride
CAS: 12006-77-8
EINECS: 235-722-7
Titik lebur: 1460 ° C
Kapadhetan: 7.250
Formula kimia: CoB
Bobot molekul: 69.74
Crystal rhombik prisma. Magnetik banget. Larut ing asam nitrat lan aqua regia. Iki larut ing banyu.
Gunakake: minangka katalis.

>> Spesifikasi



  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita