Bunuh diri kobalt, CoSi2

Halo, ayo konsultasi produk!

Bunuh diri kobalt, CoSi2

Formula kimia CoSi2. Bobot molekul yaiku 115,11. Kristal orthorhombik coklat peteng. Titik lebur 1277 ℃, lan kepadatan relatif 5,3. Bisa dioksidasi ing 1200 ℃ lan ngrusak lumahing;


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

>> COA

COA

>> XRD

COA

>> Ukuran Spesifikasi

COA

>> Data sing gegandhengan

Kobil disilisida
Formula kimia CoSi2. Bobot molekul yaiku 115,11. Kristal orthorhombik coklat peteng.
Titik lebur 1277 ℃, lan kepadatan relatif 5,3. Bisa dioksidasi ing 1200 ℃ lan ngrusak lumahing;

Ditanggepi klorin ing 300 ℃. Iki diikis dening hidrogen fluorida, asam nitrat encer lan asam sulfat lan konsentrasi, lan uga bisa erosi parah amarga alkali sing kuat cair. Tumindak kanthi alon kanthi asam klorida panas sing nggodhok. CoSi2, kanthi resistivitas rendah lan stabilitas termal sing apik, digunakake minangka kontak ing LSI. Kajaba iku, CoSi2 duwe struktur kristal sing padha karo Si, saengga bisa mbentuk struktur CoSi2 / Si epitaxial ing substrat Si kanggo nyinaoni karakteristik antarmuka silikon logam epitaxial. Nanostruktur silisida duwe aplikasi potensial ing pirang-pirang bidang nanoelektronika: nanikonstruksi silikon semikonduktor (FeSi2) bisa digunakake kanggo nyiyapake piranti aktif elektronik nano, sing bisa uga duwe aplikasi sing penting banget ing piranti pemancar cahaya nano adhedhasar silikon; lan silicida logam (CoSi2, Nisi2) bisa digunakake minangka nanowires ing komputer kuantum lan komputer sirkuit nano-toleransi terahertz nano sing salah. Amarga kabel silikat epitaxial bisa disiyapake ing landasan silikon, sifat-sifate bakal luwih apik dibandhingake karo nanowires logam biasa amarga ora ana wates gandum; metalik


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita