Bunuh Diri Tembaga, Cu5Si

Halo, ayo konsultasi produk!

Bunuh Diri Tembaga, Cu5Si

Silikat cupric (cu5si), uga dikenal minangka silikat cupric, minangka senyawa silikon biner saka tembaga, yaiku senyawa logam intermetalik, sing tegese sifat-sifat kasebut ana ing antarane senyawa ion lan paduan. Nduweni konduktivitas, konduktivitas termal, daktilitas, resistansi korosi lan resistensi aus. Film silisida tembaga bisa digunakake kanggo passivate chip adhedhasar tembaga, nyegah difusi lan migrasi elektron, lan tumindak minangka hambatan difusi.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

>> Pambuka Produk

COA

>> COA

COA

>> XRD

COA

>> Ukuran Spesifikasi

COA

>> Data sing gegandhengan

Bobot molekul: 345,81
Silikon tembaga
Formula molekul: Cu5Si
Coppersilicidecm; tembaga; silikon
Titik lebur: 825 ° C
Kapadhetan: 7.7-7.8
Silikat cupric (cu5si), uga dikenal minangka silikat cupric, minangka senyawa silikon biner saka tembaga, yaiku senyawa logam intermetalik, sing tegese sifat-sifat kasebut ana ing antarane senyawa ion lan paduan. Nduweni konduktivitas, konduktivitas termal, daktilitas, resistansi korosi lan resistensi aus. Film silisida tembaga bisa digunakake kanggo passivate chip adhedhasar tembaga, nyegah difusi lan migrasi elektron, lan tumindak minangka hambatan difusi.
Silisida tembaga uga bisa digunakake kanggo sintesis langsung senyawa organosilicon ing industri.
Ing reaksi kasebut, silisida tembaga bisa Silicify kloromethane. Contone, dimethyldichlorosilane sing migunani kanggo komersial bisa disiyapake. Uga bisa digunakake ing industri elektronik silikat - piranti vakum - sirkuit terpadu - kapal - Mobil - Industri Cahaya - Aerospace lan bidang ilmiah lan teknologi liyane!


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita