bubuk paduan zirconium tembaga, Zr-Cu

Halo, ayo konsultasi produk!

bubuk paduan zirconium tembaga, Zr-Cu

Zirconium - paduan tembaga minangka bahan pilihan sing paling apik kanggo kontak sirkuit amarga konduktivitas sing apik lan konduktivitas termal. Yen kontak switch nyopot sirkuit, busur sing diasilake nyedhiyakake akeh bahan kasebut, yaiku kromium suhu tinggi.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

>> Pambuka Produk

COA

>> COA

COA

>> XRD

COA

>> Sertifikat Ukuran

COA

>> Data sing gegandhengan

Paduan tembaga Zirconium Zirconium - paduan tembaga minangka bahan pilihan sing paling apik kanggo kontak sirkuit amarga konduktivitas sing apik lan konduktivitas termal. Yen kontak switch nyopot sirkuit, busur sing diasilake nyedhiyakake akeh bahan kasebut, yaiku kromium suhu tinggi. Kromium bisa nambah resistensi ablatif busur saka materi, lan tahan fusi sing apik, lan bisa nyegah ikatan tembaga alus sajrone welding fusi. Kromium uga duwe philisitas oksigen sing dhuwur, bisa nyedhot oksigen sing diluncurake sajrone proses pecah.
Paduan tembaga Zirconium ora mung digunakake kanggo transistor sinyal cilik utawa kemasan diskrit transistor daya, nanging uga kanggo IC kanthi kinerja apik, kanggo macem-macem jinis pigura timbal, switch daya tinggi, relay lan komponen elektronik liyane. Paduan CuZr nduweni resistensi panas sing dhuwur lan resistensi sing alus kanthi nambahake Zr menyang tembaga kemurnian dhuwur tanpa oksigen. Mula, wis narik kawigatene bahan bingkai timah sing ora nganggo elektroflasi kanthi nggunakake kinerja tembaga sing unggul tanpa oksigen.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita