Powder Tungsten Boride, WB2

Halo, ayo konsultasi produk!

Powder Tungsten Boride, WB2

BW2 nduweni titik leleh sing dhuwur, kekerasan sing dhuwur, konduktivitas sing dhuwur lan resistansi korosi sing dhuwur lan resistensi oksidasi kanggo macem-macem jinis media. Properti sing apik banget nggawe senyawa WB Digunakake kanthi akeh ing lingkungan sing angel .Giling lapisan lan film semikonduktor, bahan elektroda korosi suhu tinggi, cetakan casting, wadhah lorong lan liya-liyane


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

>> Pambuka Produk

Formula molekul WB2
Nomer CAS 12228-69-2
Sipat  bubuk ireng lan abu-abu
Kapadhetan  10,77 g / cm3
Titik lebur 2900
Lamaran amarga atose sing dhuwur bisa digunakake minangka bahan suhu dhuwur lan kasar

>> COA

COA

>> XRD

COA
COA

>> Sertifikat Ukuran

COA

>> Data sing gegandhengan

Tungsten diboride
Kristal segi wolu putih perak.
Kapadhetan relatif 10,77, titik leleh udakara 2900 ℃.
Ora larut ing banyu, larut ing aqua regia.
Bubuk boron lan tungsten digawe panas nganti suhu dhuwur.

Tungsten boride nduweni titik leleh sing dhuwur, kekerasan dhuwur, stabilitas kimia lan sifat komprehensif liyane. Iku ora mung bahan superhard anyar, nanging uga duwe kateguhan sing dhuwur. Iki minangka bahan anti peluru sing penting ing militer. Tungsten boride duwe diagram fase sing akeh, lan struktur fase sing beda uga bisa diganti. Luwih saka 50 taun, boride paling dhuwur tungsten dianggep dadi WB4, sing nduweni grid atom boron telung dimensi. Stabilitas termodinamika lan sifat mekanik saka fase struktural sistem tungsten karbida bisa ditliti kanthi sistematis kanthi nggabungake pitungan prinsip pisanan karo stabilitas termodinamika:

Boride paling dhuwur kanggo identifikasi tungsten yaiku WB3 sing kasusun saka atom boron planar 2 d, dudu WB4 kasusun saka 3-D grid atom boron telung dimensi.
Ditemokake manawa modulus geser mundhak kanthi nyuda energi mbentuk ing sistem boride tungsten, nuduhake manawa sifat mekanik gegandhengan banget karo stabilitas termodinamika.
Amarga sifat mekanik, listrik lan magnetik sing unik, tungsten boride narik kawigatene panelitian dhasar lan aplikasi ilmu material.
Amarga koefisien difusi gratis WB2 sing kurang, saiki, sintesis tungsten diboride kandhel biasane ditindakake kanthi sinter ing suhu lan tekanan sing dhuwur. Kosok baline, amarga B nguap ing suhu dhuwur. Mula, persiyapan langsung bahan blok WB2 kanthi bubuk tungsten lan bubuk boron angel dikontrol isi boron, lan boride rendah (kayata W2B) bisa digawe ing proses sinter, saengga bahan blok kandhel kanthi WB2 minangka fase utama ora bisa dipikolehi kanthi lengkap.
Bidang Aplikasi:
Lapisan tahan lan film semikonduktor tahan kanggo bagean tahan aus.

>> Spesifikasi



  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita