Bunuh Diri Ferro, FeSi2

Halo, ayo konsultasi produk!

Bunuh Diri Ferro, FeSi2

Yuri lavbin, ketua yayasan fenomena kosmologis tungusian, nemokake kristal silikon sing diarani "ferrosilisida" sing ora bisa dibentuk kanthi alami.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

>> Pambuka Produk

COA

>> COA

COA

>> XRD

COA

>> Ukuran Spesifikasi

COA

>> Data sing gegandhengan

Jeneng Cina: silida wesi
Silikon wesi
Iki uga dikenal kanthi jeneng abu abu
Formula kimia FeSi2
Bobot molekul yaiku 119,975 CAS
Nomer aksesoris 12022-99-0 EINECS
Nomer aksesi 234-671-8
Titik lebur 1410
Banyu larut, ora larut ing banyu
Kapadhetan yaiku 4,79g / cm3
Wêdakakêna abu-abu katon
Gosip: "silisida" minangka alien "kothak ireng"
mbantah:
1: Yuri lavbin, ketua yayasan fenomena kosmologis tungusian, wis nemokake kristal silikon sing diarani "ferrosilisida" sing ora bisa dibentuk kanthi alami Nyatane: wesi silikat alami, yaiku disilicite, pisanan ditemokake ing watu pasir Devonia ing sadawane pesisir Uni Soviet. Nalika semana, diramalake yen genesis meteorit yaiku meteorit [4], lan sing nemokake uga mantan geologi Soviet. Kajaba iku, ana akeh laporan domestik, lan akeh sing ora asale meteorit, nanging asale magmatic [2], sing uga ditulis kanthi jelas ing literatur.
2: Neon, xenon, argon Ora bisa kombinasi komponen material kaya ngono ing lingkungan bumi Fakta: Neon [5], xenon [5], argon [6] asring ana ing conto geologi, lan bisa digunakake kanggo pasinaon jero babagan kahanan lan wektu metallogenik, lan referensi sing cocog bisa dideleng.
3: Malah instrumen laser sing paling kuat ora mung menehi tandha sithik ing sida wesi Fakta: Ferrosilicon duwe atose udakara 6,5 ​​[7], gumantung karo jinis, lan malah luwih angel dibandhingake karo kuarsa umum (yaiku kristal, sing duwe atose saka 7).
Kanggo ngringkes, desas-desus sing diarani yen Tungus nemokake alien "silisida besi" sing diimpor dening negara-negara manca duwe akeh kerusakan ilmiah, babar pisan ora bisa dipercaya, lan ora bakal nyebar desas-desus.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita