Powder Hafnium Boride, HfB2

Halo, ayo konsultasi produk!

Powder Hafnium Boride, HfB2

kanthi titik leleh dhuwur, konduktivitas termal sing dhuwur, resistensi oksidasi kinerja komprehensif suhu dhuwur liyane saka bahan keramik anyar, sing biasane digunakake ing keramik suhu ultra-dhuwur, kerucut irung pesawat kanthi kecepatan tinggi lan penerbangan, aerospace lan lapangan liyane


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

>> Pambuka Produk

Formula molekul  B2H
Nomer CAS  12007-23-7
Sipat  ireng abu-abu
Kapadhetan  10. 5g / cm3
Titik lebur  3250 C a
Migunakake  kanthi titik leleh dhuwur, konduktivitas termal sing dhuwur, resistensi oksidasi kinerja lengkap suhu tinggi saka ceramimaterial anyar, sing umume digunakake ing keramik suhu ultra-dhuwur, kerucut hidung lan penerbangan pesawat, aerospace lan lapangan liyane

>> COA

COA

>> XRD

COA

>> Sertifikat Ukuran

COA
COA

>> Data sing gegandhengan

Hafnium diboride
CAS 12007-23-7
Formula molekul B2Hf
Bobot molekul yaiku 200.112

Fitur utama:

Hafnium diboride (HfB2) yaiku kristal ireng abu-abu kanthi kilau logam. Struktur kristal kasebut kalebu ing sistem heksagonal. Minangka bahan keramik suhu ultra-dhuwur sing apik,

HfB2 nduweni titik leleh sing dhuwur (3380 ℃), kemurnian dhuwur, ukuran partikel cilik, distribusi seragam, area permukaan spesifik sing gedhe, aktivitas permukaan dhuwur, kepadatan akeh, konduktivitas listrik sing dhuwur lan sifat kimia sing stabil. Meh ora ditrapake karo kabeh reagen kimia kajaba HF ing suhu ruangan. Bahan keramik anyar kanthi titik leleh dhuwur, konduktivitas termal sing dhuwur lan resistensi oksidasi

Panggunaan utama:

Utamane digunakake ing keramik suhu ultra-dhuwur, kerucut irung pesawat kecepatan tinggi, penerbangan, aerospace lan lapangan liyane. Iki minangka bahan calon potensial saka keramik suhu paling dhuwur. Iki asring digunakake minangka bahan anti ablasi ing lingkungan oksidasi suhu dhuwur, lan duwe ciri kekerasan dhuwur, modulus dhuwur, konduktivitas termal sing dhuwur lan konduktivitas sing dhuwur.

>> Spesifikasi



  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita