Powder Hafnium Carbide, HfC

Halo, ayo konsultasi produk!

Powder Hafnium Carbide, HfC

kegiatan permukaan dhuwur, resistensi suhu dhuwur, resistensi oksidasi dhuwur, kekuatan dhuwur, kekerasan dhuwur, konduktivitas termal sing apik, kateguhan sing apik, minangka titik leleh dhuwur, kekuatan dhuwur lan resistensi korosi saka bahan struktural suhu dhuwur, lan nyerep efisiensi dhuwur cahya sing katon, Inframerah reflektif lan panyimpenan energi lan ciri khas panyimpenan panas. Digunakake ing elektronik, nutupi, nyemprot karbida, aeroangkasa, energi atom, film hard lan otomatisasi metalurgi lan bidang utama liyane. Utamane kanggo nozel roket, bisa digunakake kanggo bali menyang swasana jagad irung roket alam semesta


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

>> Pambuka Prtoduct

Formula molekul  Hfc
Kode CAS.  12069-85-1
Sipat  bubuk ireng abu-abu
Titik lebur  3890 C
Kepinginan  12. 7g / cm3
Migunakake  kegiatan permukaan dhuwur, resistensi suhu dhuwur, resistensi oksidasi tinggi, kekuatan dhuwur, kekerasan dhuwur, konduktivitas termal sing apik, kabecikan, minangka titik leleh sing penting, kekuatan dhuwur lan korosi resistensi bahan struktural suhu dhuwur, lan efisiensi tinggi panyerepan cahya sing katon, Reflektif panyimpenan infrared lan energi lan ciri-ciri panyimpenan panas liyane. Digunakake kanthi akeh ing elektronik, lapisan, sprayingcarbide, aerospace, energi atom, film keras lan otomatisasi metalurgi lan bidang utama liyane. Utamane kanggo nozel roket, bisa digunakake kanggo bali menyang swasana jagad irung roket semesta

>> COA

COA

>> XRD

COA碳化铪-水印_10碳化铪-水印_07碳化铪-水印_09碳化铪-水印_01碳化铪-水印_02

>> Sertifikat Ukuran

COA

>> Data sing gegandhengan

Pambuka produk:
Bahan bubuk bubuk HfC hafnium karbida, formula kimia HfC, sistem kristal kubik natrium klorida, bubuk warna, titik leleh 3890 ℃, teori kapadhetan 12.7 g / cm3, konduktivitas termal 6,28 (W) (m. K - 1) ( 20 ℃), resistivitas volume, Ω 1,95 x 10-4 cm (2900 ℃), koefisien ekspansi termal 6,73 x 10-6 / ℃, resistivitas 40 ~ 50 / mu Ω cm, modulus elastisitas 35,9 x 103 mpa, kekuatan komprèsi 1380 mpa.
Fitur produk:
Bahan bubuk karbida Hafnium kanthi HfC duwe koefisien elastisitas tinggi, konduktivitas listrik lan termal sing apik, koefisien ekspansi termal cilik lan resistensi pengaruh sing apik, lan bisa mbentuk solusi padhet kanthi akeh senyawa (kayata ZrC, TaC, NbC, lsp).
Bahan bubuk karbida HfC hafnium karbida kanthi kegiyatan lumahing dhuwur, energi lumahing dhuwur, resistensi suhu dhuwur, resistensi oksidasi, kekuatan dhuwur, kekerasan dhuwur, konduktivitas termal sing apik, kekuatan suhu dhuwur sing apik, kateguhan sing apik lan kalebu titik leleh dhuwur, kekuatan dhuwur, resistensi korosi sing apik saka bahan struktural suhu dhuwur, lan nduweni panyerepan cahya sing luwih efisien, nuduhake karakteristik panyimpenan panas infrared lan panyimpenan energi.
NGGUNAKAN:
1. Bisa digunakake minangka aditif karbida semen, digunakake ing bidang alat lan cetakan;
2. Ditrapake kanggo bahan nozel roket, sing bisa digunakake ing tumpeng irung roket, ing lapangan aerospace, uga nozel, lapisan tahan suhu tinggi, busur utawa elektroda elektrolitik;
3. Digunakake kanggo rod kontrol reaktor nuklir.
Kasus Aplikasi Produk: 1 Bahan bubuk bubuk HfC hafnium karbida minangka bahan tambahan kanggo bahan lapisan tenggorokan motor roket padhet amarga komposit karbon / karbon luwih unggul tinimbang bahan liyane sing nduweni sifat fisik lan mekanik termal suhu tinggi, minangka bahan lapisan tenggorokan nozel motor roket ing proses mesin, komposit karbon / karbon lapisan tenggorokan ing lingkungan termal sing ala, permukaan ing ngisor suhu dhuwur lan tekanan dhuwur kanthi ablasi panularan aliran panas lan panas sing ngemot partikel korosif bakal rusak, tampilan permukaan kasar nganti diameter tenggorokan ngembang ora teratur lan saliyane, sing mengaruhi tekanan kerja mesin, nyebabake nyuda efisiensi nozel Sistem senjata jinis 8% nganti 10% matriks karbon lapisan tenggorokan nozel kanggo gabung karo bahan bubuk HfC hafnium karbida karbida, HfC - kinerja ablatif C / C komposit bisa nambah akeh bahan bubuk HfC hafnium karbida karbohidrat komposit HfC - C / C kontribusi resistensi ablasi utamane duwe rong aspek: (1) amarga suhu ablasi ing 3500, bahan bubuk HfC hafnium karbida karbida ing suhu dhuwur sajrone proses prioritas ablasi bereaksi karo oksigen kanggo mbentuk HfO2, kanthi efektif nyegah atmosfer aerobik kanggo oksidasi matriks karbon lan serat karbon ing bahan komposit; (2) amarga materi bubuk HfC hafnium karbida duwe kekuatan lan kekerasan sing dhuwur, lan kanthi efektif ningkatake resistensi erosi abrasi mekanis saka bahan, nggawe jinis gas ing lapisan tenggorokan ing erosi mekanik kanthi efektif nyandhet temenan, HfC - kinerja ablatif saka komposit C / C mundhak kanthi nambah konten HfC, asil eksperimen nuduhake yen nalika isi HfC tekan 8% - 10%, HfC - C / C komputasi tingkat ablasi linear ing tenggorokan lapisan bakal dadi stabilitas kira-kira tahap ablasi konstan, Ing kahanan uji coba mesin roket padhet, lapisan tenggorokan integral saka HFC-C / C bahan komposit nduweni kinerja ablatif apik 2, 1 atom karbida hafnium lan 4 karbida tantalum atom. Karbida senyawa karbida tantalum lan karbida hafnium kasusun saka 4TaC · HfC. Ketahanan panas 4TaC · HfC dites kanthi nggunakake teknologi pemanas laser, lan titik leleh tekan 4215 ° CI minangka senyawa senyawa leleh dhuwur lan bahan keramik komposit, Amerika Serikat, sawijining perusahaan riset sing digunakake ing sistem perlindungan termal sing dhuwur Kendaraan -jepit, dadi panas nduweni kemampuan resistensi sing kuat, tahan lan tahan lingkungan sing keras ing suhu dhuwur, uga bisa digunakake minangka lingkungan overheating bahan bakar reaktor nuklir ing udhara sing disebabake dening panas gesekan, kalebu nalika luwih cepet tinimbang kacepetan luwih saka Mach 5, bakal ngasilake suhu sing dhuwur banget Amarga 4 tac, bahan HfC kanggo tahan lan nolak lingkungan hawa sing keras, mbukak dalan kanggo pengembangan pesawat supersonik generasi sabanjure, bahan kasebut tegese kapal anyar bisa luwih cepet tinimbang sadurunge sadurunge, 4 aplikasi materi HFC tac ing pesawat supersonik, irung pesawat, ing proses penerbangan kudu nyedhot bagian njaba ujung gesekan maksimum, lsp. gawe kacepetan luwih saka 5 pesawat ruang angkasa Mach 3 sing bisa digunakake Bahan bahan bubuk Hfc hafnium karbida digawe saka batang kontrol reaktor nuklir lan nglindhungi bahan fungsional penting, minangka bahan penting, industri energi atom minangka propulsi roket, utamane cocog kanggo roket nozel roket bahan irung tenggorokan re-entri papan kerucut irung roket ngemot aloi karbida hafnium bisa nggawe nozel roket lan gliding maneh tutup ngarep kendaraan 4 HfC bahan bubuk karbida hafnium amarga atose banget lan titik leleh, minangka aditif, digunakake ing karbida semen alat nglereni keramik logam nglereni alat struktural suhu dhuwur produk bubuk metalurgi bahan lapisan tahan tahan suhu tinggi; paduan Hf-Ta kanthi karbida hafnium bisa digunakake kanggo ngasilake bahan baja lan bahan resistensi. Kajaba saka karbida hafnium ing wesi tahan panas, kayata tambahan karbida hafnium ing tungsten, molibdenum lan campuran tantalum, bisa nambah t atose, kekuwatan, kinerja ablatif lan tahan suhu dhuwur saka bahan kasebut. Amarga titik leleh sing dhuwur, bahan bubuk 5 HfC hafnium karbida bisa digunakake minangka deoksidizer ing industri pembuatan baja minangka aditif, sing bisa ningkatake kualitas baja. Ing industri listrik yaiku nggawe bahan katoda tabung gelombang mikro tabung sinar-X.

>> Spesifikasi

COA
COA
COA
COA
COA


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita