Powder Hafnium Hidrida, HfH2

Halo, ayo konsultasi produk!

Powder Hafnium Hidrida, HfH2

Digunakake ing industri energi atom lan industri aerospace. Digunakake minangka bahan rod kontrol kanggo reaktor nuklir, bisa digunakake minangka panguat roket cilik lan kuat.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

>> Pambuka Prtoduct

Formula molekul  Hf-2
Nomer CAS  13966-92-2
Sipat  werno werno abu-abu
Titik lebur  Ora
Kapadhetan  Ora
Migunakake  kanggo industri energi atom lan industri aeroangkasa, bahan rod kontrol energi energi atom, nanging uga kanggo nggawe roketpropeller energi cilik lan gedhe

>> COA

COA

>> XRD

COA

>> Sertifikat Ukuran

COA

>> Data sing gegandhengan

Properti hafnium hidrida
Hafnium hidrida
Hafnium Hydride
Formula molekul H2Hf
CAS 13966-92-2
Panggunaan hidrida hafnium
Arah aplikasi: Digunakake ing industri energi atom lan industri aerospace. Digunakake minangka bahan rod kontrol kanggo reaktor nuklir, bisa digunakake minangka panguat roket cilik lan kuat.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita