Powder Hafnium Nitride, HfN

Halo, ayo konsultasi produk!

Powder Hafnium Nitride, HfN

Kanthi suhu dhuwur, resistansi korosi, resistensi nyandhang, thermalshock, kapadhetan kurang lan atose kinerja luar biasa saka bahan-bahan anyar, umume digunakake ing suhu dhuwur, oksidasi lan aerospace penerbangan lan lapangan liyane


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

>> Pambuka Produk

COA

Formula molekul  HFN
Nomer CAS  25817-87-2
Sipat  bubuk coklat
Titik lebur  3310'C
Kapadhetan  13,2 g / cm3
Migunakake  Kanthi suhu dhuwur, resistansi korosi, resistensi nyandhang, thermashock, kapadhetan kurang lan atose kinerja luar biasa saka bahan-bahan anyar, umume digunakake ing suhu, oksidasi, lan aviationaerospace dhuwur, lan lapangan liyane

COA
COA

>> COA

COA

>> XRD

COA

>> Sertifikat Ukuran

COA
COA

>> Data sing gegandhengan

Hafnium nitrida; Hafnium nitride HfN
Properti: bubuk abu-abu, struktur kristal kubik. Titik lebur 3310 ℃, microhardness 16GPa. Cukup stabil, nanging gampang aqua regia, asam sulfat klempakan, korosi asam hidrofluorat. Kemurnian dhuwur, ukuran partikel cilik, distribusi seragam, area permukaan spesifik sing gedhe, kegiatan permukaan sing dhuwur, bubuk abu-abu, struktur kristal kubik. Microhardness 16GPa.
Diprodhuksi kanthi reaksi langsung hafnium lan nitrogen ing 900 ℃, utawa reaksi hafnium halida lan amonia utawa campuran nitrogen lan hidrogen. Paduan Hafnium minangka komponen penting saka senyawa bias.
Aplikasi produk:
Hafnium nitride nduweni ciri resistensi mekanik, listrik, optik, suhu tinggi lan korosi sing apik banget, lan duwe aplikasi sing penting banget ing bidang manufaktur mekanik lan mikroelektronika. Nanometer hafnium nitrida bisa digunakake ing lapangan semikonduktor, fotolistrik lan mesin. Amarga integrasi macem-macem karakteristik resistensi nyandhang mekanik, termal, optik lan korosi, film nanometer hafnium nitrida diarepake dadi bahan lapisan proteksi anti-refleksi jendela optik sing efisien, bisa digunakake ing piranti optik kunci aerospace. HfN minangka jinis bahan keras anyar kanthi titik leleh dhuwur, kekerasan dhuwur, resistensi aus lan resistensi oksidasi. Bisa digunakake minangka lapisan protèktif kanggo lapangan teknis lan dekoratif, film njaba tahan abrasi kanggo alat pemotong, film inert kimia lan film pelindung tahan suhu dhuwur.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita