Bubuk Hafnium, Hf

Halo, ayo konsultasi produk!

Bubuk Hafnium, Hf

umume digunakake minangka katoda sinar-X lan kawat tungsten pabrikurnurng Industri hafnium murni kanthi plastisitas, gampang diolah, tahan korosi suhu tinggi, minangka bahan penting saka industri energi atom Hafnium neutron termal neutron, yaiku penyerap neutron sing ideal, bisa digunakake minangka rod kontrol reaktor atom lan piranti proteksi


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

>> Pambuka Prtoduct

Formula molekul.  Hf
Nomer CAS  7440-58-6
Sipat  bubuk logam ireng abu-abu
Titik lebur  2227C
Titik didih  4602 C
Kapadhetan  . 13. 31g / cm3
Migunakake  umume digunakake minangka katoda sinar-X lan kawat tungsten pabrikanIndustri rod lan piranti proteksi

>> COA

COA

>> Sertifikat Ukuran

COA

>> Data sing gegandhengan

Hafnium kanggo logam abu-abu perak, kilau logam; Ana rong jinis hafniummetal: hafnium minangka varian kemasan kandhel heksagon (1750 ℃) kanthi suhu transisi sing luwih dhuwur tinimbang zirconium. Logam Hafnium duwe varian alotropik ing suhu dhuwur.
Logam Hafnium duwe salib penyerapan neutron sing dhuwur lan bisa digunakake minangka bahan akontrol kanggo reaktor.
Struktur kristal bisa dipérang dadi rong jinis: kemasan kandhel heksagonal (-) nalika suhu ngisor 1300 ℃; Ndhuwur 1300 ℃, yaiku kubik tengah awak (- formula).
Logam plastik sing dadi hard lan rapuh yen ana impurities. Udara stabil, mung peteng ing permukaan nalika diobong. Filamen bisa diobong kanthi semangat pertandingan. Zirconium kaya alam. Ora banyu, asam encer utawa tumindak alkali sing kuwat, nanging gampang larut ing aqua aqua lan asam hidrofluorik. Nduweni valence +4 ing komplek. Paduan Hafnium (Ta4HfC5) dikenal duwe titik leleh paling dhuwur (udakara 4215 ℃). Struktur kristal: Sel kasebut heksagonal

CAS no. 7440-58-6
Titik lebur 2 227
Titik sing nggodhok 4602
Kapadhetan saka 13,31g / cm3 (20 ℃)
Konten ing Kerak (PPM) 5.3
Unsur ing srengenge: (bagean saben yuta) 0,001
Konten elemen ing banyu laut: (PPM) 0,000007
Mohs atose 5.5
Tingkat swara lelungan (m / S) 3010
Kualitas proton 1.20456E-25
Massa relatif Proton 72,504

Bahan kimia
Hafnium mirip banget karo zirconium ing sifat kimia. Iki tahan korosi sing apik lan ora gampang diserang solusi larutan asam basa sing umum. Iki gampang larut ing asam hidrofluorat lan dadi kompleks fluorinasi. Ing suhu dhuwur, hafnium uga bisa gabungke langsung karo gas kayata oksigen lan nitrogen kanggo mbentuk oksida lan nitrida.
NGGUNAKAN:
Hafnium migunani amarga gampang ngetokake elektron (kayata filamen kanggo lampu anincandescent). Paduan hafnium lan tungsten utawa molibdenum digunakake minangka elektroda kanggo tabung debit voltase dhuwur. Umume digunakake ing
Industri pabrikan katar-sinar lan tungsten. Hafnium murni duwe plastisitas, gampang diproses, tahan suhu dhuwur lan tahan karat, minangka bahan penting ing industri energi atom. Hafnium neutron thermal capture cross section minangka penyerap neutron sing ideal, sing bisa digunakake minangka rod kontrol lan piranti proteksi ing reaktor atom.
Bubuk Hafnium ACTS minangka nyurung roket. Katoda tabung sinar-X bisa diproduksi ing industri listrik. Paduan Hafnium bisa digunakake minangka penjaga ngarep kanggo nozel roket lan kendaraan mlebu maneh glider, lan paduan HF-TA bisa digunakake kanggo nggawe bahan baja lan bahan resistensi.
Hafnium digunakake minangka unsur aditif ing paduan tahan panas, kayata tungsten, molibdenum, lan tantalum. HfC bisa digunakake minangka aditif karbida amarga kekerasan lan titik leleh sing dhuwur. Titik lebur 4TaCHfC udakara 4215 ℃, yaiku senyawa kimia paling misuwur. Hafnium digunakake minangka geter ing pirang-pirang sistem aerasi. Hafnium getter mbusak oksigen, nitrogen, lsp. Saka sistem tanpa gas. Hafnium asring digunakake minangka aditif ing minyak hidrolik kanggo nyegah volatilisasi minyak hidrolik ing operasi berisiko tinggi, kanthi anti-volatilisasi sing kuat, karakteristik iki, umume digunakake ing minyak hidrolik industri. Minyak hidrolik medis. Hafnium uga digunakake ing prosesor nanometer intel45 paling anyar.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita