Hafnium Silicide, HfSi2

Halo, ayo konsultasi produk!

Hafnium Silicide, HfSi2

Hafnium silisida minangka jinis sida logam transisi, yaiku sejenis senyawa intermetal tahan api. Amarga sifat fisik lan kimia sing khas, silisida Hafnium wis sukses ditrapake ing bidhang piranti semikonduktor oksida logam komplementer, lapisan film tipis, modul struktur massal, unsur elektroterma, bahan termoelektrik lan bahan fotovoltaik. Bahan-bahan nano nuduhake sifat-sifat listrik, optik, magnetik lan termoelektrik khusus, lan uga duwe potensial potensial aplikasi ing bidang katalisis.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

>> Pambuka Produk

COA

>> COA

COA

>> XRD

COA
COA
COA
COA
COA
COA
COA
COA

>> Sertifikat Ukuran

COA

>> Data sing gegandhengan

Sifat dislikisida hafnium
Hafnium silisida minangka sejenis sida logam transisi, yaiku sejenis senyawa intermetal tahan api. Amarga sifat fisik lan kimia sing unik,

Hafnium silisida wis sukses ditrapake ing bidang alat semikonduktor oksida logam komplementer, lapisan film tipis, modul struktur massal, elemen elektroterma, bahan termoelektrik lan bahan fotovoltaik.
Bahan-bahan nano nuduhake sifat-sifat listrik, optik, magnetik lan termoelektrik khusus, lan uga duwe potensial potensial aplikasi ing bidang katalisis.
Fitur disilisida hafnium
Produk kasebut duwe kemurnian dhuwur, ukuran partikel cilik, distribusi seragam, area permukaan spesifik sing gedhe lan kegiatan permukaan sing dhuwur.

Bidang aplikasi Bahan material keramik, produksi macem-macem komponen tahan suhu dhuwur lan komponen fungsional.

Aplikasi silisida Hafnium nalika nyiyapake bahan
1. Preparasi SiC - hfsi2 - Lapisan gabungan anti ablasi TaSi2. Komposit karbon bertulang serat karbon (C / C) minangka bahan komposit tahan suhu tinggi anyar karo serat karbon minangka tulangan lan karbon pirolitik minangka matriks. Amarga kekuwatan suhu tinggi, resistensi ablasi, lan gesekan, lan keausan sing apik, ing wiwitan taun 1970-an, Amerika Serikat nindakake riset babagan komposit C / C kanggo struktur termal, sing nggawe gabungan C / C bahan proteksi panas sing panas dadi bahan struktural termal. Minangka bahan struktural termal, gabungan C / C bisa digunakake ing komponen struktural mesin turbin gas, tutup pesawat irung tumpukan pesawat, ujung ngarep swiwi, lan liya-liyane umume komponen kasebut digunakake ing lingkungan suhu lan oksidasi dhuwur.
Nanging, komposit C / C gampang dioksidasi lan ora biasane digunakake ing atmosfer oksidasi ing ndhuwur 400 ℃. Iki mbutuhake perlindungan anti-oksidasi sing pas kanggo komposit C / C, lan nyiapake lapisan anti-oksidasi minangka salah sawijining langkah proteksi utama. Asil nuduhake manawa resistensi ablasi saka komposit C / C bisa ditambah nalika Zr, HF, Ta, TiB2 lan logam tahan api liyane ditambahake ing matrik karbon. Kanggo ngerti pengaruh HF lan TA tumrap sifat ablatif saka gabungan C / C, SiC - hfsi2 - TaSi2 anti ablasi nutupi kanthi metode semat. Kinerja ablasi lapisan kasebut diukur nganggo piranti ablasi oxyacetylene.
2. Preparasi piranti electroluminescent organik. Sing kalebu anoda, lapisan pemancar cahya, katoda lan tutup kemasan sing mbungkus lapisan pemancar cahya lan katod ing anoda, tutup kemasan kalebu lapisan nitrida silikon lan lapisan penghalang sing dibentuk ing permukaan silikon lapisan karbida; bahan lapisan penghalang kalebu silisida lan oksida logam, lan silisida dipilih saka silisida kromium, disilisida tantalum, silisida Hafnium, disilisida titanium lan disilisida Oksida logam dipilih saka magnesium oksida, oksida aluminium, titanium dioksida, zirconia, hafnium dioksida lan tantalumida pentoxide. Umur piranti pemancar cahaya organik dawa. Penemuan kasebut uga nyedhiyakake cara nyiyapake piranti electroluminescent organik.

3. Pabrik unsur termoelektrik adhedhasar aloi Si Ge. Unsur termoelektrik adhedhasar SiGe kasusun saka lapisan elektroda, lapisan termoelektrik adhedhasar SiGe lan lapisan penghalang ing antarane lapisan elektroda lan lapisan termoelektrik adhedhasar SiGe. Lapisan penghalang yaiku campuran silisida lan silikon nitrida, lan silikid paling sithik siji saka suntikan molibdenum, sindiran tungsten, silikon kobalt, sida nikel, sida niobium, sida zirconium, sutra tantalum lan sutra Hafnium. Antarmuka komponen termoelektrik adhedhasar aloi germanium germanium wis diikat kanthi apik, ora ana retak lan fenomena penyebaran sing jelas ditemokake ing antarmuka, resistensi kontak cilik, negara kontak termal apik, bisa tahan tes akselerasi suhu tinggi jangka panjang . Kajaba iku, cara nyiapake duwe kaluwihan proses sederhana, reliabilitas dhuwur, biaya murah, ora ana peralatan khusus lan cocog kanggo produksi skala gedhe.

4. Siji jinis lapisan komposit tahan panas lan anti-oksidasi disiapake. Film komposit ditondoi kanthi lapisan sing digawe saka logam tahan, karbida bias lan senyawa intermetal, lan kekandelan lapisan 10 μ m ~ 50 μ M. Logam tahan panas yaiku siji utawa luwih molibdenum, tantalum, zirconium lan hafnium; karbida bias digawe saka karbida silikon lan siji utawa luwih karbida tantalum, karbida zirconium lan karbida hafnium; senyawa intermetalik kasusun saka siji utawa luwih saka suntik molibdenum, sindiran tantalum, zirconium silisida, silisida Hafnium, karbida tantalum, sida zirconium lan karbida hafnium; struktur kristal lapisan kasebut digawe dening nanopartikel amorf lan / utawa polikristalin.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita