Bubuk kemurnian dhuwur

Halo, ayo konsultasi produk!
  • Titanium Powder, Ti

    Bubuk Titanium, Ti

    Produk kasebut bubuk irregular abu-abu abu-abu kanthi kapasitas sedhot gedhe lan gampang murub ing kahanan suhu utawa suhu listrik.

    Aplikasi: Wêdakakêna titanium minangka wêdakakêna logam kanthi aplikasi wiyar.

  • Vanadium Powder, V

    Powder Vanadium, V

    Vanadium minangka logam abu-abu perak. Titik lebur yaiku 1890 + 10C sing kalebu salah sawijining logam langka kanthi titik leleh sing dhuwur. Nduweni titik sing nggodhog 3380C, vanadium murni iku atos, ora magnetik lan alus, nanging akeh impurities, utamane nitrogen, oksigen lan hidrogen, bisa nyuda plastisitas.

  • Hafnium Powder, Hf

    Bubuk Hafnium, Hf

    umume digunakake minangka katoda sinar-X lan kawat tungsten pabrikurnurng Industri hafnium murni kanthi plastisitas, gampang diolah, tahan korosi suhu tinggi, minangka bahan penting saka industri energi atom Hafnium neutron termal neutron, yaiku penyerap neutron sing ideal, bisa digunakake minangka rod kontrol reaktor atom lan piranti proteksi

  • Zirconium Powder, Zr

    Bubuk Zirconium, Zr

    Proses produksi: Zirconium nyerep hidrogen ing 400-800 ℃ lan ngasilake hidrida zirconium liwat sawetara transisi fase. Zirconium hydride diurai ing suhu dhuwur. Umume, hidrogen bisa dehidrogenasi ing suhu 500 ℃ kanthi vakum 0,133 Pa, lan hidrogen bisa dicopot kabeh ing 800-1000 ℃.

  • Metal Vanadium, Metal V

    Vanadium Logam, Logam V

    Vanadium: simbol unsur V, logam abu-abu perak, ing tabel periodik kalebu klompok VB, nomer atom 23, bobot atom 50,9414, kristal BCC, valensi umum yaiku + 5, + 4, + 3, + 2. Vanadium nduweni leleh dhuwur titik lan asring diarani logam tahan bebarengan karo niobium, tantalum, tungsten lan molibdenum. Iki gampang dibentuk, hard lan non-magnetik.