Wêdakakêna hidrida

Halo, ayo konsultasi produk!
  • Zirconium Hydride Powder, ZrH2

    Powder Zirconium Hydride, ZrH2

    Zirconium digunakake kanthi industri kanggo kembang api, agen fluks lan kontak. Iki digunakake minangka agen mudhun ing reaktor nuklir Ing tabung vakum, getter uga digunakake ing segel logam-keramik. Agen nyuda kuwat, agen umpluk, aditif karbida karbida lan metalurgi bubuk

  • Titanium Hydride Powder, TiH2

    Powder Titanium Hidrida, TiH2

    Ing proses vakum minangka getter, ing produksi logam busa minangka sumber ahydrogen, lan bisa digunakake minangka sumber hidrogen kemurnian tinggi, uga bisa digunakake kanggo panyegelan logam-keramik lan metalurgi bubuk menyang titanium bubuk paduan. Digunakake kanggo welding, bisa digunakake minangka katalis polimerisasi

  • Calcium Hydride Powder, CaH2

    Powder Kalsium Hidrida, CaH2

    kanggo metalurgi bubuk, kanthi zirconium, niobium, hafnium lan metaloxides sing suda, lan entuk bubuk logam sing cocog. Iki bisa digunakake minangka agen pembentuk hidrogen ringan kanggo dehidrasi, hidrogenasi, kondensasi ordesiccant senyawa organik

  • Hafnium Hydride Powder, HfH2

    Powder Hafnium Hidrida, HfH2

    Digunakake ing industri energi atom lan industri aerospace. Digunakake minangka bahan rod kontrol kanggo reaktor nuklir, bisa digunakake minangka panguat roket cilik lan kuat.

  • Vanadium Hydride Powder, VH2

    Powder Vanadium Hydride, VH2

    Vanadium hydride (VH2), nalika suhu mundhak saka 25 ° C nganti 200 ° C, tekanan emisi hidrogen bakal mundhak banget saka 0,19 mpa (1,9 tekanan atmosfer) dadi 87 mpa (870 tekanan atmosfer), sing bisa diarani kompresor sing becik.