Borida Wesi, FeB

Halo, ayo konsultasi produk!

Borida Wesi, FeB

Besi boride, bahan superhard lan superconduktor sing mentas ditemokake, wis sukses disintesis ing laboratorium dening Gou And others from the University of Bayreut. Minangka superconduktor pertama sing dirancang karo komputer banjur digawe saka asil petungan.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

>> Pambuka Produk

Ferric boron Paduan boron lan ferric Bobot atom kanggo boron yaiku 10,81, struktur elektronik yaiku 1 $ 2p. Kapadhetan kristal kira-kira 3,8 persen, nduweni titik kristal umum, suhu eutektik s 1? tenda rboron ana 2. 31g / cm3 (20 *) lan kerapatan boron amorf 2. 30g / cm3 (20 "C). Melpoint yaiku 2079", titik didih yaiku 3660 "C Ing sistem besi boron, ing boronboron bentuk loro, senyawa menengah sing uga stabil banget ing suhu dhuwur .Fe2b lan Februari Lan Februari duwe loro jinis kristal: suhu dhuwur lan suhu sithik. Kisaran suhu tembaga besi boron industri (10% -20% B) yaiku 1400-1550C, kerapatan yaiku5. 8-6. 5g / cm3.

>> COA

COA

>> XRD

COA

>> Sertifikat Ukuran

COA

>> Data sing gegandhengan

Formula kanggo FeB Bobot molekul 66.66 Besi borida, bahan superhard lan superconduktor sing mentas ditemokake, wis sukses disintesis ing laboratorium dening Gou Lan liya-liyane saka Universitas
Bayreut. Iki minangka superconduktor pertama sing dirancang karo komputer lan banjur digawe saka asil pitungan. , Jeneng Cina jeneng boride besi jeneng asing Pambuka kanggo nyunting Boride besi, bahan superhard lan superconduktor sing anyar ditemokake, wis sukses disintesis ing laboratorium dening Gou Lan liyane ing Universitas Bayreut. Minangka superconduktor pertama sing dirancang karo komputer banjur digawe saka asil pitungan. Superkonduktor suntingan Superconduktor minangka konduktor sing nuduhake resistensi nol ing suhu tartamtu. Resistensi nol lan diamagnetisme lengkap minangka rong sifat superconduktor.
Suhu resistensi superconduktor diowahi dadi nol diarani suhu kritis superconduktor, kanthi bahan superconduktor bisa dipérang dadi superconduktor suhu rendah lan suhu dhuwur. "Suhu dhuwur" ing kene relatif nganti nol absolut, uga ing ngisor beku. Ilmuwan wis suwe ngupaya nambah suhu kritis kanggo bahan superconduktor, lan rekor suhu paling dhuwur saiki kanggo superconduktor suhu tinggi yaiku Mark3ckck Institute 203K (-70 ° C).
Amarga sifat resistansi nol, bahan superconduktor duwe akeh aplikasi kanggo ngasilake medan magnet sing kuat, kayata MRI lan pencitraan résonansi magnetik nuklir.

>> Spesifikasi



  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita