Powder Magnesium Nitride, Mg3N2

Halo, ayo konsultasi produk!

Powder Magnesium Nitride, Mg3N2

Preparation hardness dhuwur, konduktivitas termal dhuwur, korosi, resistensi nyandhang lan suhu dhuwur saka unsur liyane saka nitrias, aditif katalis kanggo peleburan baja sing dhuwur. Preparasi bahan keramik khusus. Pabrik agen pembuat paduan khusus Digunakake ing pabrik kaca khusus. Link silang polimer sing dikatalisis Pemulihan limbah nuklir. Katalis kanggo sintesis intan sintetis lan katalysmaterial kanggo boron nitron kubik


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

>> Pambuka Produk

Formula molekul  Mg3n2
Nomer CAS  12057-71-5
Sipat  bubuk coklat
Titik lebur  800 C
Penampilan  powdel coklat
Migunakake  Preparation hardness dhuwur, konduktivitas termal dhuwur, tahan korosi, resistensi nyandhang lan suhu dhuwur saka unsur liyane saka nitrias, aditif katalis kanggo peleburan baja sing dhuwur. Preparasi bahan spektrum Pabrik agen pembuat paduan khusus Digunakake ing pabrik kaca khusus. Link silang polimer katalitik Pamulihan sampah nuklir. Katalis kanggo sintesis intan sintetis lan katalysmaterial kanggo boron nitron kubik

>> COA

COA

>> XRD

COA

>> Sertifikat Ukuran

COA

>> Data sing gegandhengan

Formula molekul magnesium nitrida yaiku Mg3N2 lan bobot molekul 100.9494. CAS: 12057-71-5
EINECS: 235-022-1 Titik lebur: 800 ℃, titik didih: 700 ℃, bubuk utawa blok kuning kehijauan, kepadatan relatif 2,712, 800 ℃ dekomposisi, 700 ℃ ing sublimasi vakum, magnesium nitrida minangka senyawa ion, hidrolisis cepet ing banyu. Asam larut, ora larut ing etanol, magnesium nitrida, kaya akeh nitrida logam, bereaksi karo banyu kanggo ngasilake amonia.
Magnesium nitrida digunakake akeh. Magnesium nitride minangka asisten sinter sing penting banget kanggo reaksi keramik boron nitride lan silikon nitride keramik kanthi kekerasan sing dhuwur, konduktivitas termal sing dhuwur, resistensi nyandhang, tahan korosi lan resistensi suhu dhuwur. Magnesium nitrida duwe peran penting ing pamulihan bahan bakar nuklir, pemurnian peleburan paduan magnesium lan katalisis reaksi hBN. Kajaba iku, Mg3N2 minangka bahan aditif kanthi efektif bisa ngrusak lan nambah alum, saengga bisa nambah kapadhetan, kekuwatan, gaya tarik lan kapasitas bantalan baja.
Nduweni macem-macem aplikasi; Magnesium nitrida bisa digunakake minangka:
1. Siapke nitride unsur liyane kanthi kekerasan sing dhuwur, konduktivitas termal sing dhuwur, resistansi korosi, resistensi aus lan resistensi suhu dhuwur;
2. Siapke bahan keramik khusus;
3. Agen umpluk kanggo nggawe paduan khusus;
4. Digunakake kanggo nggawe kaca khusus;
5. Link silang polimer katalitik;
6. Daur-ulang sampah nuklir;
7. Katalis kanggo intan sintetis lan boron nitron kubida;
8. Aditif kanggo peleburan baja kekuatan lsp.
9. Magnesium nitride Mg3N2. (Paket vakum)
10. PENGGUNAAN Mg3N2 minangka tambahan:
(1) nitride magnesium (Mg3N2) konstruksi alternatif ing desulfurisasi magnesium peleburan baja, luwih apik kanggo ningkatake kapadhetan kekuatan lan ketahanan tarik baja, nambah konten internal alum (Vitriol), tekan standar pamrentah Tionghoa supaya maju konstruksi kualitas baja (2) nggunakake desulfurisasi magnesium nitride (Mg3N2), bisa nyuda aditif liyane, sing mbantu nyuda biaya produksi baja konstruksi ing negara kita saiki ana ing produk pabrik baja, rata-rata biaya per ton luwih murah RMB 300-450 yuan ($ 36.3-54.5) aplikasi:
1. Paduan magnesium lan magnesium minangka bahan struktur logam paling entheng ing aplikasi rekayasa, deformasi teknologi pembentuk plastik paduan magnesium ing taun-taun pungkasan wis dadi industri riset penting magnesium ing industri paduan magnesium ing mangsa kekurangan energi sing bakal dikuwasani posisi sing luwih penting saiki, paduan magnesium ing industri bangunan elektronik mobil aerospace lan urip saben dinane dadi bahan penting nanging aloi magnesium sing digunakake ing wektu sing padha isih duwe kelemahane, kayata kurang atose, kekuatan, lan titik lebur luwih murah tinimbang logam umum kayata baja carane nambah kemampuan nggawe plastik saka campuran magnesium wis dadi riset paduan magnesium, mula, golek kekakuan, kekuatan, nanging uga duwe kekuwatan spesifik sing dhuwur lan kaku tartamtu, duwe aplikasi akademik lan industri sing penting nilai (2) ing taun-taun pungkasan, bebarengan karo pangembangan mekanike kelas dhuwur syarat produksi produk ical lan listrik, ing sifat mekanik paduan magnesium sing kudu ditambah, kanthi bahan paduan matriks magis sing dikuatake kanthi partikel bisa ngasilake matriks aloi magnesium sekaligus lan nambah mupangat fase, nambah kekuatan magnesium kanthi signifikan paduan kanthi modulus elastisitas atos lan resistensi nyandhang lan bahan paduan matriksi magis sing dikuatake partikel amarga murah, kekuatan Kekakuane dhuwur, ing bidang produksi industri modern, kayata manufaktur canggih, duwe prospek aplikasi sing jembar (3) adhedhasar ing ndhuwur tujuane, nggunakake bebas polusi tanpa racun ditambahake ing magnesium alloy magnesium - partikel nanotube nitrida kanggo nambah kekuwatan bahan paduan magnesium, kateguhan lan kekerasan sing apik, ing wektu sing padha, kanthi efektif kanggo nambah kinerja konduksi konduktif lan konduksi magnesium Komposisi kimia bahan ing substrat lan skor kualitas yaiku: magnesi um Mg: 90-98, bahan-bahan sisa kanggo aluminium Al kanggo paten, kanggo nambah kinerja paduan magnesium ing alloy magnesium sing ana ing negara kita ing paten 200880017616.2, kanthi nambahake skandium indiumYttrium lan logam mulia liyane lan 2-3% bumi langka logam, peleburan sampel ukuran ukuran gandum kurang saka utawa padha karo 3 mikron, panemuan nambah konten elemen logam larang regane = dhuwur, biaya pabrik sing dhuwur ing paten 201210324168.9, pilih bisa nambah formasi amorf aloi Mg (Er, Cu, Ag) minangka unsur paduan, milih cara casting lan ekstrusi metode campuran panas sing umum kanggo bahan paduan, lan sawise casting lan ekstrusi kanggo paduan magnesium karo paduan ing ndhuwur duwe tambahan logam langka, sanajan bisa ningkatake kemuluran bahan paduan magnesium Kahanan ketahanan lan abrasi, nanging tambah biaya peleburan paduan magnesium, sekaligus, kanggo nggayuh kekuwatan lan tahan abrasi sing luwih dhuwur, kudu ditliti luwih jero CN 201610474622.7 ngusulake proses pamrosesan emisi non-polusi sing murah lan murah bisa uga ana ing kondisi produksi peleburan konvensional magnesium - persiapan nanotube karbon nitrida partikel paduan matriks magnesium matrik, bahan paduan magnesium kanthi kateguhan kekerasan lan resistensi ageman sing luwih tradisional mula mundhak banget, kanthi nambah magnesium - nitrida karbon nano reaksi penambah partikel kanggo sifat mekanik saka bahan paduan magnesium.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita