Bubuk Bor Mangan, MnB2

Halo, ayo konsultasi produk!

Bubuk Bor Mangan, MnB2

Bisa digunakake minangka jinis anti-oksidasi, anti-erosi lan nambah kekuatan termal aditif boron, digunakake minangka industri nuklir, bahan superconduktor industri militer lan bahan anyar liyane


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

>> Pambuka Produk

Formula molekul  MnB2
Nomer CAS 12228-50-1
Sipat  bubuk ireng lan abu-abu
Kapadhetan Ora
Titik lebur Ora
Lamaran bisa digunakake minangka jinis anti-oksidasi, anti-erosi lan ningkatake kekuatan tambahan aditif boron, digunakake minangka industri nuklir, bahan-bahan industri konstruksi militer lan bahan anyar liyane

>> COA

COA

>> Sertifikat Ukuran

COA微信图片_20200926113910

>> Data sing gegandhengan

Jeneng Inggris: Manganese Boride
Subformula: MnB
Jumlah: 65.75

Panemuan kasebut digawe dening tim sing dipimpin dening Qiu Guangchun, profesor ing Departemen Ilmu lan Teknologi Universitas aoyama Gakuin. Bahan superconduktor duwe suhu transfer superconducting setinggi Tc = 39K (-234 ℃) nalika resistensi mudhun dadi nol. Panemuan kasebut nulis ulang rekor kanggo bahan superconduktor oksida non tembaga Tc. Pak Akiko nganakake konferensi pers tanggal 26 Februari 2001 kanggo ngumumake asil panliten kasebut. Sawetara institusi riset ing Jepang lan ing luar negeri "uga negesake" kasunyatan iki liwat tes tambahan (International Center for Superconducting Industrial Technology Institute of Superconductivity Director Research kedua, Suko Tajima dkk.). Luwih dhuwur suhu transfer superconduktor, luwih gampang digunakake. Tc 39K ora pati dhuwur.

Saiki, manungsa nemokake superconduktor suhu tinggi (HgBa2Ca2Cu3O8) kanthi Tc 134K (-139 ℃). Panemuan superconduktor anyar narik kawigatene amarga komposisine. Biyen, suhu superconduktor biasane diasilake karo oksida tembaga. Amarga oksida tembaga kalebu ing kelas keramik, mula "angel diproses dadi bentuk linier, mula saiki durung digunakake" (Qiu Guang). Yen dibandhingake karo iki, senyawa logam diborida majemuk duwe kaluwihan kaya ing ngisor iki.

(1) Mangan (Mg) lan boron (B) murah lan gampang kasedhiya. "Iki kombinasi sing paling apik kanggo industrialisasi" (Musim Gugur).
(2) Amarga suhu sintesis mung 700 ℃, mula manufaktur lan biaya pangolahan kurang.
(3) Sipat superconduktor paduan sing ngemot unsur logam Mg lan mangan diboride ora bakal rusak sanajan diproses dadi negara campuran.
(4) Amarga mung kasusun saka rong elemen, mula gampang disintesis dadi film tipis.

Materi kasebut paling cedhak karo syarat SQUID (superconducting interparation kuantum) sing dibutuhake.

>> Spesifikasi



  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita