Powder Karbida Mangan, Mn3C

Halo, ayo konsultasi produk!

Powder Karbida Mangan, Mn3C

Produksi mangan hidroksida, hidrogen lan hidrokarbon lan aditif bubuk metalurgi


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

>> Pambuka Prtoduct

Formula molekul  Mn3c
Nomer CAS  12266-65-8
Sipat  bubuk ireng abu-abu
Kapadhetan  6. 89g / cm3
Migunakake  Produksi aditif mangan hidroksida, hidrogen lan hidrokarbon lan aditif metallurgy

>> COA

COA

>> Sertifikat Ukuran

COA


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita