Manganese Silicide, MnSi

Halo, ayo konsultasi produk!

Manganese Silicide, MnSi

Larut ing asam hidrofluorat, alkali, ora larut ing banyu, asam nitrat, asam sulfat. Silisis mangan yaiku jinis silikon logam transisi, yaiku sejenis senyawa intermetal tahan api.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

>> Pambuka Produk

COA

>> COA

COA

>> XRD

COA
COA

>> Ukuran Spesifikasi

COA

>> Data sing gegandhengan

Rajapati mangan
Jeneng Inggris: Cacat mangan
Formula kimia mnsi2
Bobot molekul yaiku 111,11
1. Watake: kristal oktafera abu-abu.
2. Kapadhetan (g / ml, 25 ℃): 5,24.
Larut ing asam hidrofluorat, alkali, ora larut ing banyu, asam nitrat, asam sulfat.
Manganis silisis minangka jinis sida logam transisi, yaiku jinis senyawa intermetal tahan api. Amarga sifat fisik lan kimia sing khas, wis sukses ditrapake ing piranti semikonduktor oksida logam komplementer, lapisan film tipis, modul struktur massal, elemen elektroterma, bahan termoelektrik lan bahan fotovoltaik. Bahan-bahan nano nuduhake sifat-sifat listrik, optik, magnetik lan termoelektrik khusus, lan uga duwe potensial potensial aplikasi ing bidang katalisis. Nggunakake silisida mangan minangka bahan konversi termoelektrik, faktor daya ngasilake kapasitas yaiku 2,4mw / k2m, yaiku udakara 2 kaping asline. Nggunakake bahan, samesthine kanggo nyadari modul pembangkit listrik tenaga listrik tenaga tinggi sing bisa ngonversi energi panas sing ora digunakake 300 ~ 700 ℃ saka mesin lan tungku industri dadi listrik. Nanging, metode persiyapan tradisional kayata metode metalurgi utawa fisik ora bisa nyukupi sarat persiyapan nanomaterial silisida logam transisi.
Nanging, silisida mangan sing disiapake dening Haixin duwe gelar paduan sing dhuwur, proses logam murni, kemurnian dhuwur lan isi majalah sing murah. Universitas Tokyooku Jepang ngumumake tanggal 1 Desember 2016 manawa faktor daya sing nuduhake indeks pembangkit listrik wis tekan 2.4mw / k2m, sing padha karo udakara 2 kali indeks pembangkit listrik asli kanthi nggunakake bahan konversi termoelektrik silikon mangan. Nggunakake bahan, samesthine kanggo nyadari modul pembangkit listrik tenaga listrik tenaga listrik sing dhuwur sing bisa ngonversi energi panas sing ora digunakake 300 ~ 700 ℃ saka mesin lan tungku industri dadi listrik Mangan silikon dhuwur (mnsi1.7) kalebu ele


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita