Bahan Max

Halo, ayo konsultasi produk!
  • 211Niobium Aluminum Carbide, Nb2AlC

    211Niobium Aluminium Carbide, Nb2AlC

    panyimpenan energi, katalisis, kimia analitis, mekanika, adsorpsi, biologi, mikroelektronika, sensor, lsp. bubuk keramik Nb2AlC bisa digunakake ing bidang penerbangan, aerospace, industri elektronik lan industri nuklir.

  • Aluminum molybdenum carbide, Mo3AlC2

    Karbida aluminium molibdenum aluminium, Mo3AlC2

    Mo3AlC2 minangka anggota sistem materi berlapis vdW MAX. Mirip karo grafit lan MoS2, fase MAX stratifikasi, lan formula umum yaiku Mn + 1AXn, (MAX), ing endi n = 1 ~ 3, M minangka logam transisi awal, A minangka unsur non logam, lan X yaiku karbon lan / utawa nitrogen. Ing kasus tartamtu, M = Mo, A = Al, X = C, n = 2.

  • Aluminum titanium carbide, Ti3AlC2

    Karbida titanium aluminium, Ti3AlC2

    Titanium-aluminium karbida (TI-Al karbida) minangka jinis bahan keramik struktur telung lapis, sing wis akeh digatekake para ilmuwan material lan ahli fisika amarga sifat sing khas.

  • Aluminium  vanadium Carbide, V2AlC

    Carbide vanadium aluminium, V2AlC

    Keramik fase MAX (kalebu titanium silikon karbida, bahan Ti3AlC2, lsp) minangka jinis pamrosesan keramik konduktif anyar sing wis narik kawigaten. Keramik iki ngemot luwih saka sewidak jinis karbida utawa nitrida ternary.

  • Titanium Stannum carbide, Ti2SnC

    Titanium Stannum karbida, Ti2SnC

    Keramik Ti2SnC minangka jinis keramik struktur anyar kanthi struktur lapisan khusus sing bisa dimesin. Kasedhiya sifat logam lan keramik sing apik banget. Mirip karo logam, duwe kaluwihan konduktivitas listrik lan termal, mesin, toleransi karusakan dhuwur lan resistensi kejut termal.

  • Silicon Titanium Carbide, Ti3SiC2

    Karbida Titanium Silicon, Ti3SiC2

    Ing taun-taun pungkasan, ilmuwan bahan nyintesis kelas keramik anyar 312 jinis, formula umum kanggo M3XZ2, ing antarane, M minangka siji utawa pirang-pirang unsur logam transisi (kayata Ti, V), X minangka siji utawa luwih unsur klompok utama ing ngisor iki, sawetara unsur klompok utama III, IV (kayata Al Ge Si), Z minangka siji utawa sawetara unsur non-logam (kayata CNB, lsp),

  • 211Aluminum titanium carbide, Ti2AlC

    211Aluminum karbida titanium, Ti2AlC

    Materi fase MAX minangka jinis keramik konduktif anyar sing umume dikonsep. Formula kimia dhasar yaiku M (n + I) Axn. A: elemen grup utama Ill A lan VA X: nitrogen kartor.