Bubuk campuran logam

Halo, ayo konsultasi produk!
  • Zirconium Aluminum Alloy, Zr-Al

    Paduan Aluminium Zirconium, Zr-Al

    Istilah umum kanggo persiyapan utawa piranti sing nyerep kanthi efektif molekul gas tartamtu, digunakake kanggo njupuk utawa njaga vakum, lan kanggo ngresiki gas.
    Jeneng Cina: bubuk aloi aluminium zirconium, aluminium zirconium 16 Aja diarani: Agen degassing
    Panggunaan: Digunakake kanggo njupuk lan njaga vakum, lsp

  • Zirconium iron alloy, Zr-Fe

    Paduan wesi Zirconium, Zr-Fe

    Zirconium iron minangka campuran wesi sing kasusun saka zirconium lan zat besi, silikon, aluminium lan unsur liyane. Wesi zirconium sing digunakake kanggo nggawe baja yaiku zirconium ferrosilicon, ngemot Zr15% ~ 45%, Si30% ~ 65%. Produk sing diproduksi nganggo metode aluminothermic diarani zat besi zirconium amarga ngemot aluminium, ngemot Zr> 15%.

  • Aluminum Cobalt alloy, Al-Co

    Paduan kobalt aluminium, Al-Co

    Paduan aluminium kobalt
    CAS No. 11114-55-9
    Bobot molekul 85,9147
    KAPAL ALUMINIUM
    Kode transportasi barang mbebayani: UN3089

  • Aluminum Chromium Alloy, Al-Cr

    Paduan Kromium Aluminium, Al-Cr

    Minangka jinis bahan tahan suhu lan korosi dhuwur, bubuk aloi kromium aluminium CrAl digunakake ing lapisan lapisan, lapisan logam lan lapangan paduan suhu tinggi, keramik, lsp.

  • Vanadium Aluminum Alloy, V-Al

    Paduan Aluminium Vanadium, V-Al

    Paduan aluminium vanadium minangka jinis bahan paduan canggih sing akeh digunakake ing bidang aerospace. Paduan aluminium Vanadium minangka campuran paduan kanthi titik leleh minimal 1600 ℃ (kalebu V40%). Umume digunakake minangka aditif unsur kanggo paduan titanium, superalloy lan sawetara paduan khusus.

  • Aluminum titanium alloy, Al-Ti

    Paduan titanium aluminium, Al-Ti

    Paduan titanium yaiku logam putih perak, sing duweni sifat sing apik banget. Ing 4,54g / cm3, titanium luwih entheng 43% tinimbang baja lan luwih abot tinimbang magnesium, logam ringan sing misuwur. Kekuwatan mekanik padha karo baja, kaping pindho luwih kuat tinimbang aluminium lan kaping lima luwih kuat tinimbang magnesium. Titanium tahan suhu dhuwur, titik lebur 1942K, luwih dhuwur tinimbang emas meh 1000K, luwih dhuwur tinimbang baja meh 500K.

  • Tungsten-chromium alloy, W-Cr

    Paduan tungsten-kromium, W-Cr

    Paduan kromium-tungsten nduweni isi karbon sithik lan pengerasan sithik, nanging sawise karburasi lan quenching, kekerasan permukaan lan stabilitas termal mundhak sacara signifikan, sifat mekanik komprehensif apik, lan kateguhan pengaruh sing luwih dhuwur bisa dipikolehi. Paduan Cr - W nduweni sensitivitas dhuwur lan resistensi nyandhang ora apik ing kahanan nyandhang kasar.

  • copper zirconium alloy powder, Zr-Cu

    bubuk paduan zirconium tembaga, Zr-Cu

    Zirconium - paduan tembaga minangka bahan pilihan sing paling apik kanggo kontak sirkuit amarga konduktivitas sing apik lan konduktivitas termal. Yen kontak switch nyopot sirkuit, busur sing diasilake nyedhiyakake akeh bahan kasebut, yaiku kromium suhu tinggi.

  • Zirconium Nickel Alloy, Zr-Ni

    Zirconium Nickel Alloy, Zr-Ni

    Minangka jinis panyimpenan hidrogen lan bahan pembakaran anyar, bubuk aloi Zr30Ni70 mung nomer loro kanggo bubuk Zr lan akeh digunakake ing industri militer, pertambangan lan produk elektronik. Bubuk paduan Zr30Ni70 minangka bahan pembakaran anyar kanggo ngganti bubuk Zr minangka tren pangembangan saiki ,