Vanadium Logam, Logam V

Halo, ayo konsultasi produk!

Vanadium Logam, Logam V

Vanadium: simbol unsur V, logam abu-abu perak, ing tabel periodik kalebu klompok VB, nomer atom 23, bobot atom 50,9414, kristal BCC, valensi umum yaiku + 5, + 4, + 3, + 2. Vanadium nduweni leleh dhuwur titik lan asring diarani logam tahan bebarengan karo niobium, tantalum, tungsten lan molibdenum. Iki gampang dibentuk, hard lan non-magnetik.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

>> Pambuka Prtoduct

COA
COA
COA
COA

>> COA

COA

>> Data sing gegandhengan

Vanadium: simbol unsur V, logam abu-abu perak, ing tabel periodik kalebu klompok VB, nomer atom 23, bobot atom 50,9414, kristal BCC, valensi umum yaiku + 5, + 4, + 3, + 2. Vanadium nduweni leleh dhuwur titik lan asring diarani logam tahan bebarengan karo niobium, tantalum, tungsten lan molibdenum. Iki gampang dibentuk, hard lan non-magnetik.
Dheweke duwe kemampuan kanggo nolak asam hidroklorat lan asam sulfat, lan luwih apik tinimbang tahan karat gas, uyah lan korosi banyu. Ing suhu kamar, kahanan vanadium sing kandhel cukup stabil. Ora reaksi karo hawa, banyu lan alkali, lan tahan asam encer Vanadium minangka logam abu-abu perak. Titik lebur yaiku 1890 ± 10 ℃, yaiku salah sawijining logam langka kanthi titik leleh dhuwur. Titik sing dididih yaiku 3380 ℃, vanadium murni iku atos, non-magnetik lan mulur, nanging yen ngemot sithik impurities, utamane nitrogen, oksigen, hidrogen, lan liya-liyane, bisa nyuda plastisitas.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita