Molybdenum Boride, MoB

Halo, ayo konsultasi produk!

Molybdenum Boride, MoB

Borol molibdenum nduweni kekerasan sing dhuwur lan koefisien gesekan relatif kurang, stabilitas kimia, resistensi nyandhang, tahan korosi, tahan aus, bahan kasebut digunakake ing permukaan gesekan geser, duwe peran nyuda nyandhang.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

>> Pambuka Produk

Formula molekul  MoB
Nomer CAS  12006-099-4
Sipat  bubuk ireng lan abu-abu
Kapadhetan  9,26 g / cm3
Titik lebur 2280
Migunakake digunakake minangka tungsten elektronik, aluminium, aditif campuran tantalum. Canalso digunakake kanggo nggawe film tahan-tahan lan lapisan film semikonduktor

>> COA

COA

>> XRD

COA

>> Sertifikat Ukuran

COA

>> Data sing gegandhengan

MoB = 106,75
Ana rong jinis kristal: -MoB
Kristal tragonal, kerapatan relatif 8,77
-Mob: kristal Rhombic, ora stabil ing suhu kamar
Stabil ing ndhuwur 2000 ℃
Kapadhetan relatif 10.1
Titik lebur yaiku 2180 ℃
Digunakake ing industri las logam.
Borol molibdenum nduweni kekerasan sing dhuwur lan koefisien gesekan relatif kurang, stabilitas kimia, resistensi nyandhang, tahan korosi, tahan aus, bahan kasebut digunakake ing permukaan gesekan geser, duwe peran nyuda nyandhang. Titik lebur molibdenum boride yaiku 2600 ℃, lan bisa digunakake kanggo nutupi semprotan suhu dhuwur. Paduan khusus kanthi resistensi nyandhang sing apik, resistensi oksidasi, tahan suhu, bisa digunakake ing ceram, lapisan tahan aus, resistensi suhu dhuwur, lapisan salib, ngisi plating semprotan lan peralatan kimia resistensi korosi. Boride logam transisi minangka pengganti potensial kanggo paduan keras tradisional lan materi superhard ing aplikasi teknis. Kanthi kemajuan ilmu pengetahuan lan teknologi, lapangan aplikasi senyawa molibdenum boride bakal ditambahi maneh, lan materi iki bakal nuduhake nilai aplikasi sing luwih apik lan prospek pasar sing gedhe.

>> Spesifikasi



  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita