Bubuk Bor Molibdenum, MoB2

Halo, ayo konsultasi produk!

Bubuk Bor Molibdenum, MoB2

Borol molibdenum nduweni kekerasan sing dhuwur lan koefisien gesekan relatif kurang, stabilitas kimia, resistensi nyandhang, tahan korosi, tahan aus, bahan kasebut digunakake ing permukaan gesekan geser, duwe peran nyuda nyandhang.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

>> Pambuka Produk

>> COA

COA

>> XRD

COA

>> Sertifikat Ukuran

COA

>> Data sing gegandhengan

MoB2 = 106.75
Ana rong jinis kristal: -MoB2
Kristal tragonal, kerapatan relatif 8,77
-Mob: kristal Rhombic, ora stabil ing suhu kamar
Stabil ing ndhuwur 2000 ℃
Kapadhetan relatif 10.1
Titik lebur yaiku 2180 ℃

Digunakake ing industri las logam.
Borol molibdenum nduweni kekerasan sing dhuwur lan koefisien gesekan relatif kurang, stabilitas kimia, resistensi nyandhang, tahan korosi, tahan aus, bahan kasebut digunakake ing permukaan gesekan geser, duwe peran nyuda nyandhang. Titik lebur molibdenum boride yaiku 2600 ℃, lan bisa digunakake kanggo nutupi semprotan suhu dhuwur. Paduan khusus kanthi resistensi nyandhang sing apik, resistensi oksidasi, tahan suhu, bisa digunakake ing ceram, lapisan tahan aus, resistensi suhu dhuwur, lapisan salib, ngisi plating semprotan lan peralatan kimia resistensi korosi. Boride logam transisi minangka pengganti potensial kanggo paduan keras tradisional lan materi superhard ing aplikasi teknis. Kanthi kemajuan ilmu pengetahuan lan teknologi, lapangan aplikasi senyawa molibdenum boride bakal ditambahi maneh, lan materi iki bakal nuduhake nilai aplikasi sing luwih apik lan prospek pasar sing gedhe.

>> Spesifikasi



  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita