Bubuk Nikel Borida, Ni2B

Halo, ayo konsultasi produk!

Bubuk Nikel Borida, Ni2B

Nikel bonde asline digunakake minangka pemangkin macem-macem reaksi ing atmosfer ahydrogen. Iki digunakake minangka reaktan lan katalis ing pirang-pirang reaksi. Keuntungan ikatan nikel utamane yaiku kekerasan sing dhuwur, efek goodcatalytic, stabilitas kimia Lan stabilitas termal sing dhuwur, fasefaksi cair nduweni selektivitas lan reaktivitas sing apik, bisa dadi katalis hidrogenelektroda logam sing ora larang, katalis elektroda elektroda sel.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

>> Pambuka Produk

Formula molekul  NI2B
Nomer CAS  12619-90-8
Sipat  ireng abu-abu
Kapadhetan  7,39 g / cm3
Titik lebur  1020 C
Migunakake  Nikel bonde wiwitane digunakake minangka pemangkin reaksi sing ilang ing swasana ahydrogen. Iki digunakake minangka reaktan lan katalis ing pirang-pirang reaksi. Keuntungan ikatan nikel utamane yaiku kekerasan sing dhuwur, efek goodcatalytic, stabilitas kimia Lan stabilitas termal sing dhuwur, ing fasefaksi cair nduweni selektivitas lan reaktivitas sing apik, bisa dadi katalis hidrogenelektroda logam sing ora larang, katalis elektroda elektroda sel.

>> COA

COA

>> XRD

COA

>> Sertifikat Ukuran

COA

>> Data sing gegandhengan

Formula kimia Ni2B
Bobot molekul 69.52
Titik lebur yaiku 1020 ℃
Kapadhetan relatif 7,3918
Magnetik banget. Larut ing aqua regia lan asam nitrat. Sanajan stabil ing udhara garing, reaksi cepet ing udhara lembab, utamane yen ana CO2. Reaksi karo gas klorin nalika kobong. Yen digawe panas karo uap banyu, bisa dibentuk nikel oksida lan asam borat.

>> Spesifikasi



  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita