Nikel Silidida, Ni2Si

Halo, ayo konsultasi produk!

Nikel Silidida, Ni2Si

Silicon (NiSi) yaiku campuran austenit (NiSi) (1); digunakake minangka bahan kutub negatif saka thermocouple tipe n. Stabilitas termoelektrik luwih apik tinimbang pasangan listrik tipe E, J lan K. Alloy silikon nikel ora dilebokake ing gas sing ana sulfur. Bubar, didaftar minangka jinis termokopel ing standar internasional.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

>> Pambuka Produk

Fomula molekul  Ni2s
Nomer CAS 12059-14-2
Sipat bubuk logam ireng abu-abu
Kapadhetan  7. 39g / cm3
Titik lebur  1020. C
Migunakake  sirkuit terintegrasi mikroelektronika, film silikon nikel, siliconthermocouple nikel silikon

>> COA

COA

>> XRD

COA

>> Ukuran Spesifikasi

COA

>> Data sing gegandhengan

Silicon (NiSi) yaiku campuran austenit (NiSi) (1); digunakake minangka bahan kutub negatif saka thermocouple tipe n. Stabilitas termoelektrik luwih apik tinimbang pasangan listrik tipe E, J lan K.
Paduan silikon nikel ora dilebokake ing gas sing ngemot belerang. Bubar, didaftar minangka jinis termokopel ing standar internasional.
Parameter NiSi kaya ing ngisor iki:
Komposisi kimia: Si: 4.3%, Mg: 0,1%, turahane Ni
Kapadhetan: 8,585g / cm3
Resistensi: 0,365 Ω mm2 / MR koefisien suhu resistensi (20-100 ° C) 689x10 dikurangi tenaga kaping 6 / K Efisiensi ekspansi termal (20-100 ° C) 17x10 dikurangi daya kaping 6 / K konduktivitas panas (100 ° C) titik leleh kaping pisanan: 1420 ° C

Bidang aplikasi:
Silikon minangka bahan semikonduktor sing paling akeh digunakake. Macem-macem silikon logam wis ditliti kanggo kontak lan teknologi interkoneksi piranti semikonduktor. MoSi2, WSI lan
Ni2Si wis dilebokake ing pangembangan piranti mikroelektronika. Film tipis adhedhasar silikon iki cocog banget karo bahan silikon, lan bisa digunakake kanggo insulasi, isolasi, passivasi lan interkoneksi ing piranti silikon, NiSi, minangka bahan silikon sing cocog karo awake dhewe kanggo piranti nanoscale, wis akeh ditliti babagan kerugian silikon sithik lan anggaran panas formasi sithik, resistivitas sithik lan ora ana efek linewidth Ing elektroda graphene, silikon nikel bisa nundha kedadeyan pulverisasi lan retakan elektroda silikon, lan ningkatake konduktivitas elektroda. Efek pembasahan lan panyebaran aloi nisi2 Keramik SiC ing suhu lan atmosfer sing beda diselidiki.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita