Powder Niobium Boride, B2Nb

Halo, ayo konsultasi produk!

Powder Niobium Boride, B2Nb

Niobium boride minangka kristal heksagonal abu-abu, sing umume digunakake ing bahan keramik lan superconduktor. Ing antarane bahan superconduktor, mung NbB sing duwe kinerja suhu transisi superconduktor dhuwur


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

>> Pambuka Produk

Formula molekul B2Nb
Nomer CAS 12045-19-1
Sipat  bubuk ireng lan abu-abu
Kapadhetan 7 g / cm3
Titik lebur 3050.C
Lamaran digunakake minangka bahan baku keramik sing apik

>> COA

COA

>> XRD

COA

>> Sertifikat Ukuran

COA

>> Data sing gegandhengan

Niobium boride, kristal heksagonal abu-abu
Diarani Niobium Boride
Formula yaiku B2Nb
Kapadhetan relatif 7.00
Kisi kasebut tetep A = 0.310nm
Titik lebur yaiku 3000 ℃
Atose yaiku 2600 kg / was
Bobot molekul yaiku 103.7174

Niobium boride minangka kristal heksagonal abu-abu, sing umume digunakake ing bahan keramik lan superconduktor. Ing antarane bahan superconduktor, mung NbB sing duwe kinerja suhu transisi superconduktor dhuwur. Sanalika, niobium diboride minangka bahan baku brazing emas, brazing lan logam tahan sambungan NbN brazing, kemampuan mbukak lan panyebaran sing apik, fluks sing apik, kemampuan ngisi jahitan sing kuat, kekuatan las suhu dhuwur.

>> Spesifikasi



  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita