Wêdakakêna Niobium Carbide, NbC

Halo, ayo konsultasi produk!

Wêdakakêna Niobium Carbide, NbC

keramik multi-phase minangka salah sawijining bahan baku bahan keramik multi-tahap. Bahan keramik multi-tahap sing diprodhuksi asring banget atose, titik smelting dhuwur, stabilitas kimia lan konduktivitas sing apik Digunakake ing bagean tahan aus, alat nglereni lan elektroda


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

>> Pambuka Prtoduct

Niobium karbida
Persamaan kimia: Nbcnt: 3500. C
Titik didih: 4300. C
Kapadhetan: 7. 6g / ml ing 25 "C (iku)
Formulir: bubuk logam ferrous Aplikasi ing bahan gabungan (1) keramik multi-fase minangka salah sawijining bahan bahan baku bahan keramik multi-phase. Bahan-bahan keramik multi-phase sing diprodhuksi asring banget angel banget, stabilitas lan konduktivitas sing apik banget Digunakake ing bagean tahan nyandhang, cuttool lan elektroda (2) Karbida semen ora mung bisa digunakake minangka ashibitor saka pertumbuhan biji karbida semen, nanging uga bisa mbentuk fase ketiga karo WC lan Co bebarengan karo karbida liyane, sing nambah banget atose termal lan tahan panas saka pengaruh Semencarbida, tahan panas lan tekanan. Amarga niobium karbida duwe kaluwihan kanggo ningkatake atose paduan lan ningkatake frukture saka paduan, mula bisa digunakake kanggo nyiyapake alat karbida semen kanthi kinerja nglereni banget. 3) Fase karbidehard hard niobium saka elektroda permukaan lumebu ing struktur surfaceslayer, saengga lapisan las duwe balung tahan tahan luwih apik, lan resistensi sandhangan luwih apik. Paduan tahan aus saka elektrodewelding iki 1,2-1,8 kaping luwih dhuwur tinimbang 45 baja (HRC50) sing dipateni lan 2,43.6 kali luwih dhuwur tinimbang paduan tahan-tahan Fe-cr-cb. Sanalika, lapisan lumahing tahan rasukan ora mbutuhake preheating nalika pengelasan .lan bisa lumahan ing permukaan bahan kerja. Retakan cilik ing permukaan bisa ngeculake stres lapisan lumahing lan ora bakal sumebar dadi bahan dhasar. d Fasa penguatan baja Nambahake jumlah niobium karbida ing proses nggawe baja bisa ngasilake efek penguatan presipitasi lan penguatan kristal sing apik, saengga bisa nambah sifat-sifat mekanik baja. (4) Aerospacecomponents digunakake minangka bahan bahan kimia kanggo nyiyapake peralatan manyaerospace

>> COA

COA
COA

>> XRD

COA

>> Sertifikat Ukuran

COA

>> Data sing gegandhengan

Niobium karbida
CAS (12069-94-2
EINECS. 235-117-8
properti fisiko-kimia
Niobium karbida minangka kristal kubik ijo kanthi kilap logam lan kalebu sistem kristal kubik natrium klorida.
Kapadhetan relatif 8,47, konstanta kisi A = 0,447nm,
Titik lebur yaiku 3500 ℃. Microhardness> 23,5 Gpa (> 2400 kg / mm2), luwih abot tinimbang corundum. 338000 N / modulus elastis, koefisien ekspansi termal 6,65 * 10 ^ (6) / K, konduktivitas termal 14 w / (m K), ngasilake panas - 140,7 kJ / mol, kapasitas panas tartamtu 36,8 J / (mol · K), resistivitas 35 mu Ω · cm.
Ora larut ing asam hidroklorat panas lan adhem, asam sulfat, asam nitrat, larut ing asam hidrofluorat panas lan larutan campuran asam nitrat. Stabil ing 1000 ~ 1100 ℃ lan dioksidasi kanthi cepet dadi niobium pentoxide ing ndhuwur 1100 ℃. Niobium karbida gampang dicampur dadi titanium karbida, karbida zirconium, karbida tungsten lan senyawa liyane, lan dadi campuran campuran padatan sing homogen. Titik lebur: 3500 ℃, kerapatan: 7,6g / cm (25 ℃) panggunaan
Minangka aditif paduan keras karbida, minangka komponen solusi padat karbida ternary lan quaternary, kayata sistem ternary WC-NBC-C. Uga bisa nggawe permata buatan ungu.
Polycarbides adhedhasar, kayata sistem ternary NBC-WC-C, bisa digunakake minangka bahan lapisan nozel kanggo aplikasi aerospace
Niobium karbida (NbC) minangka kristal kubik ijo kanthi kinclong logam lan kalebu sistem kristal kubik natrium klorida. Iki minangka jinis titik leleh sing dhuwur, bahan kekerasan sing dhuwur, digunakake ing bahan suhu tinggi sing tahan api lan aditif paduan sing atos.
Minangka aditif karbida, minangka komponen larutan padat karbida ternary lan karat, kayata sistem ternary WC-NBC-C. Uga bisa nggawe permata buatan ungu.
Niobium karbida duwe stabilitas kimia sing apik lan kinerja suhu tinggi. Ora larut ing asam hidroklorat panas lan adhem, asam sulfat, asam nitrat, larut ing asam hidrofluorat panas lan larutan campuran asam nitrat; Campuran kasebut dicampur dadi titanium karbida, karbida zirconium, karbida tungsten lan senyawa liyane, lan campuran kasebut diasilake bebarengan. Stabil ing 1000-1100 ℃ lan dioksidasi kanthi cepet dadi niobium pentoxide ing ndhuwur 1100 ℃. Umume, dikemas ing botol plastik utawa tas foil aluminium ing njero karton.

(2) Panggunaan produk: Aplikasi ing bahan komposit: - keramik dupleks: minangka salah sawijining bahan baku bahan keramik dupleks, digawe saka bahan keramik dupleks karbida karbida kanthi kekerasan sing dhuwur, titik leleh sing dhuwur, stabilitas kimia sing apik lan konduktivitas listrik, asring digunakake ing bagean sing ora nganggo, alat nglereni karbida semen lan area elektroda: ora mung bisa digunakake minangka penghambat pertumbuhan biji-bijian karbida karsida, nanging uga karo karbida liyane sing dibentuk ing sanjabane dispersi ketiga WC lan Co, kanthi nyata nambah karet panas lan karbida tahan kejut kanggo kemampuan resistensi oksidasi tekanan Niobium karbida kanthi ningkatake kekerasan paduan lan ningkatake ketahanan fraktur paduan, lsp, saengga bisa digunakake kanggo nyiyapake kinerja nglereni bahan alat nglereni karbida semen lan niobium karbida bisa digawe permata buatan ungu - elektroda permukaan, fase keras niobium karbida dadi organisasi lapisan hardfacing, nggawe las lapisan g duwe balung tahan nyandhang sing apik, bisa dipakai banget kanggo nambah paduan tahan elektroda las overlaying, resistensi nyandhang tinimbang saka baja 45 # sing dipadamake (HRC50) 1,2 1,8 kali luwih dhuwur, tinimbang ing Fe - Cr - C - B sing mlaku -dina luwih saka 2.4 nganti 3.6 kaping resistensi Las kanthi bebarengan, lapisan las overlaying tahan tanpa preheating, kasedhiya ing las permukaan benda kerja, retak cilik ing permukaan bisa ngeculake stres lapisan las sing dipasang lan ora nyebar ing fase logam lan penguatan baja induk ing proses nggawe baja niobium karbida, bisa entuk efek penguatan presipitasi lan penguatan gandum, supaya bisa nambah sifat mekanik komprehensif baja, bagean aerospace: digunakake kanggo turbin mesin bilah turbin mesin nozel jet lan lapisan reaktor nuklir lan akeh alat cadang penerbangan liyane sing nyiyapake bahan ing aplikasi bahan lapisan: - lapisan baja baja mati: niobi um karbida minangka karbida logam, nduweni kekuwatan panas sing atos banget lan resistensi abrasi mula ditrapake ing pertunjukan baja sing bisa ningkatake resistensi nyandhang permukaan mati - lapisan kerja logam: ing permukaan karbohidrat komposit matriks logam, bisa digawe atose lumahing mundhak banget, bisa nggayuh HV2800 ing ndhuwur, ing wektu sing padha, ningkatake suhu kerapatan kerjane lan organisasi, supaya bisa nambah umur pelayanan kanthi proses deposisi fase cairan kimia bisa mujudake lapisan karbida niobium ing lumahing dering piston wesi, lapisan lan bahan dasar sing dikombinasikake karo kuat; Dering piston lapisan iki nduweni struktur bentuk kanthong panyimpenan sing apik, lan kaluwihan kekakuane loro, bisa dikurangi tanpa medium pelumasan lan koefisien gesekan geser nalika solar pelumasan minyak mesin, ningkatake resistensi nyandhang banget, bisa nyuda mesin diesel gesekan sekaligus, ningkatake kinerja mesin diesel - lapisan karbida niobium liyane: pesawat ruang angkasa komponen suhu dhuwur nggunakake lapisan karbohidrat niobium, bisa nggawe umur layanane saya apik ing industri elektronik, bahan perantara tabung elektronik nggunakake kobalt ultrafine sing ana karbohidrat niobium, kanggo nambah laju radiasi lumahing kothak Suhu suhu ing kothak lan nyuda emisi termal kothak duwe pengaruh sing signifikan, supaya bisa nambah umure tabung elektronik ing aplikasi produksi niobium logam: cara pangurangan ora langsung utama digunakake kanggo ngasilake niobium logam, asil niobium karbida pisanan digunakake minangka reduktansi, lan niobium pentoxide ngasilake niobium logam kenthel, digawe kanggo nyempurnakake tambahan niobium logam kemurnian tinggi, niobium karbida uga bisa ngarahake nyuda kanggo ngasilake niobium niobium pentoxide.

>> Spesifikatif

COA
COA


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita