Wêdakakêna Niobium Nitride, NbN

Halo, ayo konsultasi produk!

Wêdakakêna Niobium Nitride, NbN

Pucuk abu-abu kanthi warna kuning. Kapadhetan relatif 8,47I Titik lebur 2300 ℃; Kalor formasi -237.8kj / mol; Mohs atose 8, atose mikro 14.3GPA; Resistivitas 200U. Cm. Suhu kritis transisi superconduktor yaiku 15,6 K.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

>> COA

COA

>> XRD

COA

>> Sertifikat Ukuran

COA

>> Data sing gegandhengan

Niobium Nitride
CAS: 24621-21-4
EINECS. 246-362-5
Formula kimia NNb
Bobot molekul 106.913 Inchi Inchi = 1 / n.nb / rNNb / C1-2
Titik lebur yaiku 2573 ℃
Niobium nitride - sifat
Pucuk abu-abu kanthi warna kuning. Kapadhetan relatif 8,47I Titik lebur 2300 ℃; Kalor formasi -237.8kj / mol; Mohs atose 8, atose mikro 14.3GPA; Resistivitas 200U. Cm. Suhu kritis transisi superconduktor yaiku 15,6 K. Ora larut ing asam hidroklorat, asam nitrat lan asam sulfat; Larut ing asam hidrofluorat lan larutan konsentrasi asam sulfat, uga larut ing basa panas utawa konsentrasi tinggi alkali, lan nerbitake amonia.
Minangka aditif karbida, niobium kemurnian dhuwur uga bisa dipikolehi. Nalika dipanaskan nganti udhara 500 ~ 800,, niobium pentoxide dibentuk lan nitrogen dibebasake. Niobium nitride diurai dadi logam niobium kanthi vakum. Niobium nitride lan titanium karbida, zirconium karbida, vanadium karbida, tantalum oksida, lsp bisa mbentuk solusi padhet.
Senyawa khas B-1. Struktur kristal natrium klorida. Suhu kritis superconduktivitas yaiku 17,3K. Medan magnetik kritis ndhuwur yaiku 43T. Kapadhetan arus kritis Jc, (4.2K, 20T) nganti 2 × 106A / cm2. Stabilitas termal sing dhuwur lan stabilitas kimia, iradiasi anti-neutron, bahan film tipis superconduktor sing apik banget. Campuran argon lan nitrogen disiapake kanthi cara sputter. Iki digunakake kanggo ngasilake piranti instrumen kuantum superconduktor stabil lan bahan elektroda.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita