Niobium Silicide, NbSi2

Halo, ayo konsultasi produk!

Niobium Silicide, NbSi2

Komposit matriks paduan binar silikon Niobium minangka bahan struktural suhu sing apik. Ing komposit dual-phase, solusi niobium nyedhiyakake ketahanan suhu ruangan nalika si2nb nyedhiyakake kekuatan suhu dhuwur. Komposit kasebut nduweni stabilitas termodinamika sing dhuwur lan stabilitas mikrostruktur ing suhu dhuwur.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

>> Pambuka Produk

COA

>> COA

COA

>> XRD

COA

>> XRD

COA

>> Data sing gegandhengan

Jeneng Tionghoa: niobium silisida
Jeneng Cina: disobisida niobium / Niobium disalitisida
Alias ​​Inggris: niobium silicide (NbSi2); rajakaya niobium; cacat niobium
CAS: 12034-80-9
EINECS: 234-812-3
Formula molekul: NbSi2
Bobot molekul: 149.0774
Ngowahi sifat fisikokimia
Titik lebur: 1940 ℃

1. Komposit matriks paduan binar silikon Niobium minangka bahan struktural suhu sing apik. Ing komposit dual-phase, solusi niobium nyedhiyakake ketahanan suhu ruangan nalika si2nb nyedhiyakake kekuatan suhu dhuwur. Komposit kasebut nduweni stabilitas termodinamika sing dhuwur lan stabilitas mikrostruktur ing suhu dhuwur.
2. Superalloy adhedhasar NbSi2 duweni titik leleh sing dhuwur, kerapatan rendah lan sifat komprehensif sing apik. Suhu layanan target yaiku 200-300 ℃ luwih dhuwur tinimbang superalloy adhedhasar Ni. Kaajab bisa digunakake ing agul-agul mesin turbin gas sing digunakake ing 1300-1500 ℃ lan komponen end hot mesin scramjet kendaraan aerospace.
3. Gagasan panliten lan pangembangan superalloy adhedhasar NbSi2 yaiku mbentuk solusi padat adhedhasar niobium / komposit fase ganda Nb5Si3 kanthi nambah fase solusi padat ulet, sing bisa ningkatake ketahanan suhu ruangan kanthi njaga kekuatan suhu tinggi sing apik.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita