Wêdakakêna nitrat

Halo, ayo konsultasi produk!
  • Tantalum Nitride powder, TaN

    Wêdakakêna Tantalum Nitride, TaN

    Tantalum Nitride minangka kristal heksagonal ireng kanthi formula molekul TaN lan bobot molekul 194.95.
    Kapadhetan relatif 13,4, titik leleh 3090 ℃, mikrohardness 1100 kg / was, konduktivitas termal 9,54 W / (m, K), resistivitas 128 mu Ω · cm.

  • Calcium Nitride Powder, Ca3N2

    Powder Kalsium Nitrida, Ca3N2

    Kalsium nitrida, formula kimia Ca3N2, CAS: 12013-82-0, kerapatan: 2,670 g / cm3, tampilan: kristal coklat abang
    Jisim molar: 148,25 g · mol-1, titik leleh: 1195 ℃, kelarutan banyu: hidrolisis. Kalsium nitrida aktif banget lan rusak nalika ana ing udara.

  • Niobium Nitride powder, NbN

    Wêdakakêna Niobium Nitride, NbN

    Pucuk abu-abu kanthi warna kuning. Kapadhetan relatif 8,47I Titik lebur 2300 ℃; Kalor formasi -237.8kj / mol; Mohs atose 8, atose mikro 14.3GPA; Resistivitas 200U. Cm. Suhu kritis transisi superconduktor yaiku 15,6 K.

  • Magnesium Nitride Powder, Mg3N2

    Powder Magnesium Nitride, Mg3N2

    Preparation hardness dhuwur, konduktivitas termal dhuwur, korosi, resistensi nyandhang lan suhu dhuwur saka unsur-unsur liyane saka nitrias, aditif katalis kanggo peleburan baja sing dhuwur. Preparasi bahan keramik khusus. Pabrik agen pembuat paduan khusus Digunakake ing pabrik kaca khusus. Link silang polimer sing dikatalisis Pemulihan limbah nuklir. Katalis kanggo sintesis intan sintetis lan katalysmaterial kanggo boron nitron kubik

  • Zirconium Nitride, ZrN

    Zirconium Nitride, ZrN

    digunakake ing Pabrik kranjang panas, tekanan aluminium, bismut, kadmium, timah, timah lan wadhah asam panyimpenan sing digawe panas. Alat keras komposit nano karbida semen karbida suhu konduktif Bahan konduktif keramik dhuwur, bahan tahan tahan panas, materi penguat dispersi, umume digunakake ing perangkat keras, bahan bangunan, barang saniter lan bagean logam saben dinane ing ndhuwur arah aplikasi

  • Hafnium Nitride Powder, HfN

    Powder Hafnium Nitride, HfN

    Kanthi suhu dhuwur, resistansi korosi, resistensi nyandhang, thermalshock, kapadhetan kurang lan atose kinerja pinunjul saka bahan anyar, umume digunakake ing suhu, oksidasi, lan aerospace penerbangan lan lapangan liyane

  • Titanium Nitride Powder, TiN

    Bubuk Titanium Nitride, TiN

    digunakake minangka bahan konduktif bubuk lan bahan dekoratif sing akeh digunakake ing suhu dhuwur. nyandhang lan aerospace lan lapangan liyane. Bahan kasebut nduweni konduktivitas sing apik, bisa uga elektroda elektrolisis uyah lan kontak listrik lan konduktif liyane. Uga digunakake minangka bubuk matine mentah keramik, bahan konduktif